logo

MEVLÜT BEY’İ NEDEN DESTEKLİYORUZ

Cemil Öğütcü

Cemil Öğütcü
cemil@sadabadhaber.com

31 Mart Yerel yani belediye seçimlerine 3 beş gün kala elbette görüşümü açıklamak zorunda olup net tavır sergilemek durumundayım.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin Bey’in seçim çalışmalarını yakından takip eden bir kardeşiniz olarak birkaç cümle yazmak istedim . En dikkatimi çeken çalışmalardan biri mahallerde gerçekleştirdiği  ‘’Söz Siz’de’’  programlarıdır. Oldukça ilginin olduğu ve vatandaşların cesurca hasbihal ettiği bu söyleşilerde,  dikkatimi çeken şu sözleri buraya da almak istedim.

Ne dediler?

 Kağıthaneli, Mevlüt Bey’in çok başarılı, çalışkan, vizyoner, samimi, disiplinli olduğunu partili partisiz hemen herkes çoktan satın almış durumda. Bu durumu,  10’a yakın takip ettiğim anketlerden, kamuoyu araştırmalarından da görmekteyim.

Vatandaşın biri şöyle diyordu:  ‘’Sizin çalışmalarınızı, başarılarınızı  görmezden gelenler nankördür. Bir başka vatandaş ise;  Bizim sizi dinlememize gerek yoktur, esasen bizim size bir ödül, plaket verme borcumuz vardır. Başka bir vatandaş ise ; şimdiye kadar AKP’ye ( AK Parti’ye) oy vermedim ama bu seçimde amblemin üzerine elimi kapatıp sizin isminizin altına oyumu basacağım’’ …  İnanın böyle ifade eden yüzlerce hatta binin üzerinde insana rastladım, dinledim. Bu ifadeleri kullanalar sol cenahtan olup Ak Parti karşıtlarından oluşuyordu. Ve şu kanıya vardım … Vatandaş yerelde çok seçici ve çalışanı ayırarak hakkını teslim ediyor. Gezip dolaşırken gençler, orta yaşlılar özellikle yaşlı hatunların evlat şefkatiyle sarılıp dua etmelerini her kesin bir sempati ile baktığına rastladım

Ezcümle;

Biz:  Mevlüt Bey’i çalışkan, genç, disiplinli, merhametli,herkesin derdiyle bire bir ilgilendiği, inançlı , vicdanlı  olduğu  için seviyor ve destekliyoruz.

Biz: Mevlüt Başkan’ı  5 yıl gibi kısa sürede  Kağıthane’yi yenileyerek nerden nereye getirdiğini görmekte;  mega projelerle bu ilçeye sınıf atlattığı  ve  Türkiye gündemine taşıdığı için seviyoruz.

Biz: Sn. Öztekin’i  söz verdiği projelerden çok daha fazlasını  yüz 20’ye yakın devasa hizmeti bu ilçenin güzel insanlarına hediye ettiği için Allah kısmet ederse gelecek 5 yılda yine vizyon projelerini hayata geçireceğine biliyor  ve arkasında- yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz ve kendisine inanıyoruz.

Biz :  Mevlüt başkanımızın Kağıthane için olumlu anlamda yapamayacağı bir şeyin olmadığına en içtenlikle inanıyor bu ilçe için yaptıklarının da gelecek için ışık tuttuğunu görmekte asla maceraya kapılmaya  gerek olmadığına değiniyoruz.

Özetle; 7/24 saat bu güzel tarihi ilçe için çalışan telefonunu 24 saat açık tutan,  gece yarısı bile olsa nerede bir mağdur var koşarak yardımına  giden, herkese dokunan, şefkat elini uzatan,  fiziki anlamda Kağıthane’yi kısa sürede İstanbul’un parlayan yıldızı haline getiren sayın başkanımız Mevlüt Bey’i desteklemek ve onun  çalışmalarına omuz vermek bizim de bir borcumuz olsa gerek.

Elbette bu ilçeye kim bir çivi çaktıysa ;  teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyoruz.

Ve son cümle  … Biz : Mevlüt Bey’i gibi  genç, samimi, çalışkan, merhametli , vizyoner Kağıthane’nin yetiştirdiği  bir Anadolu İnsanını  seviyor, inanıyor ve de destekliyoruz.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI

  • İSTANBUL’UN TARİHİ YAPILARI – 2

    15 Nisan 2024 Köşe Yazıları

    Yazarlarımızdan Mecit Bülent Yeşil, İstanbul'un tarihi yapıları ile ilgili değerlendirmesinin 2. bölümünü yazdı. Pera Palas Meşrutiyet Caddesi’nde yer alan Pera Palace Hotel, günümüzde müze otel olarak kullanılıyor. Romanlara ve filmlere konu olan Orient Ekspresi, İstanbul-Paris tren seferlerine başlayınca Avrupa standartlarına uygun bir otele ihtiyaç duyuldu ve 1892’de Pera PalaceHotel’in yapımına başlandı. Alexandre Vallaury’nin imzasını taşıyan ikonik yapı; Art Nouveau, neoklasik ve oryantalist mimari üslupları bir arada barındı...
  • LEONARDİT’in Tanımı

    09 Nisan 2024 Köşe Yazıları

    İTO 81.Doğal ve İşlenmiş Katı yakıt Meslek Komitesine kayıtlı müteşebbisleri temsil eden bir sorumlu olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşmayı en büyük görevlerden birisi olarak addediyorum.((KÖMÜRÜN HAM HALİ olarak değerlendirebileceğimiz bir mineral leonardit.Son zamanlarda tarımda tamamlayıcı bir şekilde kullanılmaya başlanan ve aranan duruma gelen üründen bahsediyorum)).KÖMÜRÜN KULLANIM ALANLARINI SAYARKEN GENÇ KÖMÜRLER GÜBRE OLARAK DA KULLANILABİLİR PRENSİBİNİ SÜREKLİ VURGULUYORUZ.ÜLKEMİZDE BOL MİKTARDA BULUNAN LEONARDİT NİMETİNİ VURGULARKEN ...
  • GALİBİN SAHİBİ ÇOK,  MAĞLUBUN HİÇ OLMAZMIŞ 

    06 Nisan 2024 Köşe Yazıları

    Eğri oturup doğru konuşmak lazım  diye meşhur bir söz vardır. Belediye seçimlerini geride bıraktık. Türkiye genelinde halkın  sağduyusu ile huzurlu bir seçim atmosferi yaşadık. İstisnalar hariç bir Allah’ın Kulunun burnu kanamadı. Analiz kısmına gelince;  tebrik etmek lazım seçimin galibi Türkiye genelinde  CHP oldu. Çünkü,  Millet İttifakı halk tabanında birleşirken, Cumhur İttifakı  ise dağılarak seçime gitti..  Elbette seçim sonuçlarının sadece sebebi bu değil. Ekonomik zorluklar, emeklinin çilesi, enfl...
  • BİLİM VE İNSAN

    26 Mart 2024 Köşe Yazıları

    İnsan oğlu, yaşadığı dünyaya, ilim vasıtası ile, iyiye, güzele ve mükemmele ulaşmak için gönderilmiştir. İnsanı, diğer varlıklardan ayıran yegane özelliği, düşünme özelliğidir. Öne geçiren de aynı özelliktir. İnsanlığın tamamı, yaratılışından bu güne kadar, ilim vesilesi ile gelişmiş ve ilerlemiştir. Ferdi ve içtimai olarak, geleceği kavramak, bilgi toplumu olmakla mümkündür. Küreselleşmiş dünyaya uyum sağlamak, ilim sayesinde mümkün olacaktır. Bir çok batılı ülkeler, icraatlarda ve keşiflerde ilerleme sağlamış ise, ilim sayesinde olmuştur....