logo

ZİRAAT KATILIM KAĞITHANE’YE ŞUBE AÇTI

ZİRAAT KATILIM KAĞITHANE’YE ŞUBE AÇTI

Katılım Bankacılığının öncülerinden Ziraat Katılım,  her geçen gün büyümeye devam ediyor. 180 . Şubesini Kağıthane’ye açan Ziraat Katılım, görkemli bir açılışla Kağıthane Merkez’de yerini alarak hizmet vermeye başladı. Açılışta konuşma yapan Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, konuklarına hoş geldiniz diyerek teşriflerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Kağıthane’de doğup büyüdüğünü, hatta hayatının büyük bir bölümünün bu cadde de geçtiğini ifade eden Metin Özdemir, şimdi buraya finans sektörü olarak şube açtıklarını  bundan dolayı çok heyecan ve mutluluk duyduğunu söyledi. Genel Müdür Özdemir, Katılımcılara ve uzun yıllar beraber mücadele ettikleri tüm dostlarına ve  Ziraat Katılım Şubesi’nin açılışına katkı sunan arkadaşlarına teşekkür etti.

Açılışa  Ak Parti eski  İstanbul Milletvekili  ve Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Kağıthane  Belediye  Başkanı  Mevlüt Özdemir, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, eski belediye başkanı Fazlı Kılıç ve çok sayıda seçkin davetli katılarak kurdeleyi kesti.  Kağıthane Müftüsü’nün dua ettiği açılış töreninde konuklara kokteyl ikramında bulunuldu.

Ziraat Katılım Kağıthane Şubesi Merkez Mahallesi Bağlar Caddesi  N0: 2C’de    Hizmet verecek.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ