logo

YEŞİL VE ÇEKER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

YEŞİL VE ÇEKER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Kağıthaneli iş insanı , İmay İnşaat Firması’nın sahibi Mecit Bülent Yeşil,  Sibel Hanımefendi ile hayatlarını birleştirerek dünya evine girdi. İstanbul Boğazı’nın seçkin mekanlarından Karayolları Tesisleri’nde yapılan düğün adeta göz kamaştırdı . Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in kıydığı nikahın şahitliklerini bir çok tanınmış ismin  yanı sıra TRT Spor yorumcusu  gazeteci Atilla  Gökçe, sanatçı Atilla Atasoy, GS TV Sports TV yorumcusu gazeteci Ahmet Çakır, Fıratpen ailesinden Mümtaz Demir, iş insanı Osman Babucci yaptı.

Mecit Bülent Yeşil’i  bu mutlu gününde  Kağıthane’den yüzlerce dostu yalnız bırakmazken, katılan konuklar deniz kenarında akşamın esintileri ile birlikte doyasıya eğlendi. Adeta müzik ziyafetinin verildiği düğün töreninde  hoş sohbet ve eğlence zirvedeydi. Konuklar arasında bulunan ses sanatçıları Atilla Atasoy , Serap Yenici geceye ayrı bir renk katarken, söyledikleri parçalarla dinleyenleri mest ettiler. Düğüne Kağıthane’den siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, iş insanları , sanat ve basın camiasından temsilciler , gelin ve damadın akraba, arkadaş ve dostları katıldı.

Damat ve gelinin mutlulukları gözlenirken.  Düğüne katılan konuklara yemek ikramında bulunuldu. Düğün pastasının kesilmesi ise muhteşem bir animasyonla gerçekleştirildi.

Sadabad Haber Gazetesi Olarak Mecit Bülent  bey ve değerli eşi Sibel Hanıma Ömür Boyu Mutluluklar Diliyoruz

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ

#

YEŞİL VE ÇEKER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ” için 1 yorum

  1. admin : diyor ki:

    Mesajınız…