logo

TÜM ANKETLERDE HEP ZİRVEDE

TÜM ANKETLERDE HEP ZİRVEDE

4,5 Yıldır başarılı çalışmaları ve mega projeleriyle Kağıthane Halkının gönlünde taht kuran  Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, kamuoyu yoklamalarında da zirveden inmiyor. Yapılan tüm anketlerde  yüzde 82 oranında başarılı  ve çalışkan bulunan genç başkan Öztekin, söz verdiği 53 projeyi kısa sürede tamamlarken bu sayının kat kat üzerine çıkararak her geçen gün memnuniyet oranını zirveye taşıyor.

4.5 yıl gibi kısa sürede 500 bin nüfuslu Kağıthane’de tanınırlık oranını  yüzde 100  yakın çıkaran Başkan Öztekin, son yapılan 3 kamuoyu yoklaması anket çalışmalarında yüzde 82 oranında başarılı bulunuyor.

VARAN 1

 Son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini tek tutturan  ünlü ve deneyimli Anket Firması SONAR’ın Kağıthane’de yaptığı araştırmaya göre  Başkan Mevlüt Öztekin,  yüzde 82 oranında başarılı bulunurken halkın yüzde 66’sı ise oy veririm diyor. Aynı ankette kesin oyumu Öztekin’e vereceğim diyenlerin oranı ise yüzde 60’ı buluyor. Ünlü yorumcu ve anketçi Hakan Bayrakçı   yaptığı açıklamada ; bu oranların kendisini bile şaşırttığını vurguluyor.

VARAN 2

Yılların deneyimli anket firması DENGE’nin  yakın zamanda yaptığı Kağıthane araştırmasında da benzer sonuçlar  ortaya çıkıyor.

Denge’nin araştırmasına göre;  Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’i başarılı bulanların oranı yüz de 78 …  Başkan Öztekin ve Cumhur İttifakı’na  kesin oy veririm  diyenlerin oranı yüzde 59’u bulurken oy verebilirim diyenler oranı ise  yüzde 62’yi geçiyor.

VARAN 3

GENEL MERKEZ ANKETİ

AK Parti Genel Merkezi’nin İstanbul’da geniş çaplı yaptığı anketin Kağıthane ayağında başkan Mevlüt Öztekin çok başarılı bulunurken memnuniyet  oranı  yüzde 77 olarak ortaya çıkıyor.

Gazetemizin istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre  başkan Mevlüt Öztekin’e kesin oy vereceğim diyenlerin oy oranı ise yüzde 58’ geçiyor.

Başarılı çalışmaları ile göz dolduran başkan Öztekin’e destek Kağıthane’de  her kesimden devam ederken tüm parti tabanlarından yüksek oranda destek buluyor. Özellikle tüm  anketlerde; başkan Öztekin’e muhalefet seçmeninin yüzde 30′ unun oy vereceğinin görülmesi dikkat çekiyor.

 Kağıthane’de Benzer sonuçları   bulan anket firmaları yöneticilerinin yorumları ise Başkan Mevlüt Öztekin’in  İstanbul’da başarılı belediye başkanları arasında ilkler  arasında yer alması şeklinde 

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ