logo

ŞUBAT AYI BAŞINDA YAPILAN  ANKETTE  YÜZDE 63:1 ÇIKTI

ŞUBAT AYI BAŞINDA YAPILAN  ANKETTE  YÜZDE 63:1 ÇIKTI

Kağıthane’nin başarılı,  çalışkan ve genç başkanı Mevlüt Öztekin için   Şubat Ayı’nda yapılan ankette yüzde 63:1 oranı  çıktı.

Bir bilen olarak bilinen,  son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini tam tutturan,  ünlü kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı’nın Sonar Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankette;  başkan Mevlüt Öztekin, diğer araştırmalarda olduğu gibi zirvedeki yerini korudu.

31 Martta yapılacak yerel  seçimlerde Kağıthane’de kime oy vereceksiniz şeklindeki soruya;  Mevlüt Öztekin ve AK Parti diyenlerin oranı yüzde 63:1 çıkarken, Kağıthane Belediyesi’nin çalışmalarından memnun musunuz şeklindeki soruya ise denekler;  yüzde 80 memnunuz, başarılı buluyoruz ifadelerini kullandı.

Kağıthane’deki seçimleri kim kazanır şeklindeki soruya ise vatandaşlar,   yüzde 78 oranın da Ak Parti vurgusu yaptı.

Çok başarılı hizmet alanında ise yapılan meydanlar, kültür hizmetleri, sportif hizmet ve  Faaliyetleri , otopark ve çevre düzenlemeleri , Tematik Caddeler, temizlik öne çıktı Kapsamlı olarak yapılan araştırmada Ak Parti’nin büyük farkla seçimleri kazanacağı görünürken,  Kağıthane’de sadece 1 partinin barajı aştığı yapılan kamuoyu araştırmasına da yansıdı

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ