logo

 STK’LAR  :  ‘’5 YILDIR YANIMIZDA OLDU ŞİMDİ  BİZ BAŞKANIMIZIN   YANINDAYIZ’’

 STK’LAR  :  ‘’5 YILDIR YANIMIZDA OLDU ŞİMDİ  BİZ BAŞKANIMIZIN   YANINDAYIZ’’

Kağıthane’nin Oda Başkanları Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e açık dertsek vererek  ‘’5 yıl  boyunca başkanımız  bizim 7/ 24 saat yanımızda oldu,  bize her zaman destek oldu şimdi biz ona en içtenlikle açık destek veriyor, çalışmalarına  katkı sağlıyoruz dedi.

Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı, Esnaf Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, Berberler Odası Başkanı Mehmet İhsan  Mutlu, Kefalet Kooperatifi Başkanı Bülent Kasapoğlu, Bakkallar Odası Başkanı Yılmaz Kaya,  yaptıkları tüm organizasyonlar başkan Mevlüt Öztekin’i davet ederek  açık destek verdiler.

Esnaf odaları yönetimleri geçtiğimiz gün Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde  aileleri bir araya gelerek   başkan Mevlüt Öztekin’i açıkça desteklerini ifade ederek  hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

OSMANOĞLU : ‘’BAŞKANIMIZIN PANDEMİ SÜRECİNDE  ESNAFLARIMIZA YAPTIĞI  YARDIMLARINI UNUTMADIK’’

Esnaf Odaları toplantısında söz alarak destek açıklaması yapan Esnaf Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, Kağıthane’deki devasa hizmetlerden bahsederek Başkan Öztekin’e teşekkür etti.  Kağıthane’deki değişimden  söz  ederek  yapılan otoparklardan,  meydanlara,  park ve yeşil alanların Kağıthane’nin çehresini değiştirdiği söyledi. Ömer Osmanoğlu , belediyenin sosyal hizmetlerinden  her vatandaşın yararlandığını ifade ederek özellikle pandemi sürecinde   sıkıntılı durumda olan esnaflarımıza başkanımızın yardım ettiğini  her esnafa dokunduğunu  değinerek bu desteği unutmayacaklarını dile getirdi.

Ömer Osmanoğlu, belediye hizmetlerinin burada anlatmakla zamanın yetmeyeceğini vurgulayarak teşekkür etti. 

Esnaf Odası Başkanı Osmanoğlu,  Başkan Öztekin’e yeni dönemde de başarılar dileyerek  31 Mart yerel seçimlerinde destekleyeceklerini söyledi.

 SARI :  ‘’5 YILDIR YANIMIZDA OLDU ŞİMDİ  BİZ BAŞKANIMIZIN   YANINDAYIZ’’

Oda başkanlarının toplantısında kürsüye gelerek konuşma yapan Şoförler Odası’nın çalışkan başkanı Kemal Sarı;  ‘’yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’’ sözüne en uygun kişi sayın başkanımız Mevlüt Öztekin’dir Kendisinden çok memnunuz … 5 yıl boyunca 7/ 24 saat her zaman yanımızda oldu bizlere her türlü desteği verdi şimdi elbette biz onun yanında olup destek vereceğiz dedi

Başkan Kemal Sarı; Allah,  başkanımızın yardımcısı olsun kendisi Kağıthaneli’nin gönlünde taht kurdu. İnşallah, rekor bir oyla kazanarak tekrar hizmet etmeye devam edecektir dedi.

Toplantıdan tam destek çıkarken program sonunda  başkan Mevlüt Öztekin’le bol bol hatıra fotoğrafı çekinildi

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ