logo

SARIYER’E COŞKUN

SARIYER’E COŞKUN

Cumhurbaşkanı ve AK  Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’un ilçeleri için belirlenen belediye başkan adaylarını açıkladı.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Cumhur İttifakı’nın adayları tek tek tanıtıldı

39 ilçe belediye başkanının açıklandığı muhteşem organizasyonda  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer için Hüseyin Coşkun’un elini kaldırdı.

Uzun yıllardır Ak Parti’de aktif siyaset yapan ve yerel yönetimler alanında oldukça tecrübeli isim olan Hüseyin Coşkun’un aday gösterilmesi Sarıyer’de sevinç ve coşkuyla karşılandı.

HÜSEYİN COŞKUN KİMDİR?

Aslen Sivas Koyulhisarlı olup, 1979 yılında Sarıyer’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sarıyer’de tamamladıktan sonra, Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezun oldu. Tekstil üzerine faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yapmaktadır

2003 yılında AK Parti Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyesi olarak siyasete başlayan Hüseyin Coşkun, 2009-2012 yılları arasında AK Parti Sarıyer ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Sarıyer Belediye meclis üyeliği, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde İBB ve Sarıyer Belediye meclis üyeliklerine seçilmiştir

İBB çevre ve enerji komisyonu üyeliği, Sarıyer Belediyesi İmar komisyonu üyeliği yapmaktadır. Birçok sivil toplum kuruluşlarında kurucu üyelik ve yönetim kurulu üyeliği yapmıştır ve yapmaktadır. Sarıyer Kızılayı yönetim kurulu üyesi olup, genel merkez delegesidir 2019 seçimleri ile Sarıyer ve İBB meclis üyeliğine devam etmektedir. İngilizce bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Sadabad Haber Gazetesi olarak tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ