logo

MUTLU : ‘’BİZ  MEVLÜT BAŞKANIMIZI BERBER ESNAFI  AİLESİ’NİN BİR FERDİ GÖRÜYORUZ’’

MUTLU : ‘’BİZ  MEVLÜT BAŞKANIMIZI BERBER ESNAFI  AİLESİ’NİN BİR FERDİ GÖRÜYORUZ’’

Yaklaşık 6 yüz Kuaför ve berber  esnafının  aileleri ile bir araya geldiği toplantıda  Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e tam  destek  çıktı.  Kağıthane Yeni Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Kuaför ve berber aileleri,  hoşça vakit geçirerek belediye başkanı Mevlüt Öztekin’e karşı sevgi yumağı oluşturdu. Belediye çalışmalarını anlatan özet video  gösteriminin ardından kürsüye gelen Berberler ve Kuaförler odasının başarılı ve çalışkan başkanı  Mehmet İhsan Mutlu, Başkan Öztekin’e hizmetlerinden ve berber esnafına desteklerinden dolayı teşekkür ederek destekleyeceklerini söyledi

Başkan Mehmet İhsan Mutlu konuşmasının devamında şunları söyledi:

5 yıl boyunca sayın başkanımız;  berber esnafına hep sahip çıktı. Bizlerle mükemmel bir diyalog kurarak istediğimiz her şeyi yaptı. Belediyenin kapısını esnafımıza sonuna kadar açarak bizlere şefkat elini uzattı. Tüm sorunlarımızı giderdi . Allah kendisinden razı olsun.

Kaldı ki biz kendisini sadece bir belediye başkanı olarak görmüyoruz , biz onu berber  ailesinin bir bireyi  kardeşimiz, büyüğümüz  olarak  görüyor   ve seviyoruz.

5 yıl boyunca Kağıthane mize yaptığı devasa güzel hizmetler ortada … O, her ne kadar Kağıthane’yi güzelleştirse de ;  Kağıthane’nin  insanlarını güzelleştiren toplulukta burada başkanının yanında

Burada;  gerek bizlere gerekse tüm Kağıthanelilere yaptığı hizmetleri anlatsak çok zamanınızı alır. Sözlerimi fazla uzatmadan bir kez daha toplantımıza katıldığınız için sizlere  teşekkür ederim.

 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar  başkanımıza başarılar diliyor, kendisini en içtenlikle destekleyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Allah yardımcısı olsun …  Berber ve Kuaför esnafı  bu gün olduğu  gibi her  zaman yanında olacaktır.

 ‘’Desteğimiz sizedir  sayın başkanım’’ dedi 

Programın son bölümünde kürsüye gelen başkan Mevlüt Öztekin’nde;  böyle bir toplulukla bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu vurgulayarak Berberler Odası başkanı Mehmet İhsan Mutlu ve yönetimine, tüm katılımcılara teşekkür etti. Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk’ünde katıldığı toplantıda oda başkanı Mehmet İhsan Mutlu, günün anlamına yönelik nostaljik bir hediyeyi  başkan Öztekin’e takdim etti.

Kahvaltılı toplantının son bölümünde adeta fotoğraf çektirme yarışı vardı. Berber aileleri Başkan Mevlüt Öztekin’le fotoğraf çektirme yarışına girdi. Aşırı izdihamın yaşandığı toplantıda samimiyet ve sevgi zirveye çıktı.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ