logo

MEKANLARI CENNET OLSUN

MEKANLARI CENNET OLSUN

 

Terör şehitleri anılıyor! İstiklal bayraklarla donandı!

Taksim’de sivilleri hedef alan hain terör saldırısının ardından sabah saatlerinden itibaren olay yerine gelen vatandaşlar, anı köşesine kırmızı karanfiller bırakarak hayatlarını kaybeden terör şehitlerini andılar. Öte yandan İstiklal Caddesi Beyoğlu Belediyesi ekipleri tarafından Türk bayraklarıyla donatıldı. Taksim Meydan’dan tünele kadar cadde üzerine toplam bin 200 bayrak asıldı

İstanbul Taksim’de dün saat 16.20’de patlayan bomba yüreklerimizi yakarken, 6 vatandaşımızı ise hayattan kopardı. Taksim İstiklal Caddesi’nde dün yaşanan terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybederken, 81 kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybeden vatandaşların geride bıraktıkları hikayeler ise yürekleri dağladı.

Taksim’deki terör saldırısında ölenlerin kimler, memleketleri neresi?

 “Arzu Özsoy İstanbul 1984 doğumlu ve kızı Yağmur Uçar Ereğli 2007 doğumlu, Yusuf Meydan Palu 1988 doğumlu, Ecrin Meydan Seyhan 2013 doğumlu, Adem Topkara Gümüşhane 1982 ve eşi Mukaddes Topkara Rize 1985 doğumlu.”

İstanbul’un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi’ndeki patlamada, eşi Mevlüdiye (solda) yaralanan, 9 yaşındaki kızı Ecrin ile hayatını kaybeden Yusuf Meydan’ın (sağda), kardeşinin nişanına katılmak için Adana’dan kente gittikleri öğrenildi. İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi’nde dün düzenlenen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden 6 kişiden Yusuf Meydan ve kızı Ecrin’in cenazeleri, bugün Adana’da toprağa verilecek.

ANNE KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Taksim İstiklal Caddesi’nde dün yaşanan terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybederken, 81 kişi de yaralanmıştı. Anne Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar da saldırıda hayatını kaybetmişti. Yağmur Uçar’ın fotoğrafı ortaya çıktı. Uçar’ın babası Nurettin Uçar’ın oyuncu olduğu öğrenildi.

ARZU ÖZSOY KİMDİR?

1984 doğumlu olduğu öğrenilen Arzu Özsoy Taksim’daki hain saldırıda kızı Yağmur Uçar ile beraber yaşamını yitirdi. Kızı Yağmur Uçar ise 2007 yılında dünyaya geldi.

ADEM  – ELİF TOPKARA KİMDİR  ?

Aslen Gümüşhaneli olan Topkara Çiftleri Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde ikamet etmekteydiler. Kağıthane İmam Hatip Lisesi Mezunu olan Adem Topkara’nın eşi Elif Topkara ile birlikte Taksim İstiklal Caddesi’ne alışveriş için gittikleri ifade edildi. Topkara Çifti geride 6 ve 2.5 yaşlarında iki öksüz bıraktı.

Adem Topkara’nın eşi        Elif Mukaddes Topkara Rize doğumlu 37 yaşındaydı.

.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ