logo

KAVACIK  KÖYÜ DERNEĞİ ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKTI

KAVACIK  KÖYÜ DERNEĞİ ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKTI

Kaynaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın öncülerinden Sivas Koyulhisar Kavacık  Köyü Derneği,  çok yönlü çalışmalarının yanı sıra sosyal projelere de imza atmaya devam ediyor.

Dernek başkanı Sezai Öztekin öncülüğünde köylerine güzel hizmetler yapan dernek yönetimi,  her alandaki faaliyetleri ile takdir topluyor. Başkan Sezai Öztekin bu hizmetlerinin birine daha faaliyete geçirerek Üniversite de okuyan Kavacık Köylü öğrencileri bir araya  getirdi  tanışma ve kaynaşmasını sağladı. Kahvaltıya gelen öğrencilere  bin 500 Türk Lirası  bağışta bulunulması günün en önemli olayı idi .  Hediyelerini alan öğrenciler,  mutluluklarını dile getirirken Başkan Sezai Öztekin ve yönetimine teşekkür etti.

Başarılarını aldıkları harçlıkla taçlandıran genç öğrenciler, gelecekte hayata  atıldıkları zaman bu jestleri  ve desteği unutamayacaklarını dile getirerek köyleri için her türlü fedakarlığı göstereceklerine değindiler. Kavacık Köyü Kahvaltılı öğrenci toplantısına Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’de katılarak başarı dileklerinde bulundu

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ