logo

KÂĞITHANE’NİN 5 MİLLET KIRAATHANESİNDE BİNLERCE GENÇ SINAVLARA HAZIRLANIYOR

KÂĞITHANE’NİN 5 MİLLET KIRAATHANESİNDE BİNLERCE GENÇ SINAVLARA HAZIRLANIYOR

Kâğıthane Belediyesi’nin hizmete açtığı millet kıraathanelerinin sayısı 5’i buldu. İlçede binlerce genç millet kıraathanelerinde LGS, YKS ve KPSS’ye hazırlanıyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in sözünü verdiği 53 projeden biri olan Millet Kıraathanesi projesi; ilçede 5 farklı noktada hayata geçirildi.

İlki 2020’de Emniyetevleri Mahallesi’nde açılan Millet Kıraathanesi’nin ikincisi Hamidiye Mahallesi’nde, üçüncüsü Sultan Selim Mahallesi’nde, dördüncüsü Merkez Mahallesi’nde ve son olarak beşincisi Gültepe Mahallesi’nde hizmet veriyor. Öğrenciler kıraathanelerde ders çalışırken bir diğer taraftan araştırma yapabiliyor. Öğrencilerin kaynak kitap arayışında yeni adresi olan kıraathanelerin içerisinde binlerce roman, eğitim, araştırma, bilim, inceleme, edebiyat ve daha pek çok türde kitap bulunuyor.

Tesislerde kitap okuma alanları, toplantı salonları, sunum ve söyleşi bölümleri de yer alıyor. Ayrıca ziyaretçilere ücretsiz internet, çay ve çorba ikramlarında bulunuluyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kıraathanelerden bugüne kadar on binlerce gencin yararlandığını belirterek; ” Gençlerimiz buraya gelerek hem uygun bir ortamda sınavlarına hazırlanıyor hem de sosyalleşiyorlar. Ders çalışmaları için gerekli kitapları yine kıraathanelerimizden ücretsiz olarak temin ediyorlar. Gençlerimizden ve ailelerinden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Her birine sınavlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ