logo

KAĞITHANE’DEKİ ANADOLU BAŞKAN ÖZTEKİN’E  ‘’SİZİNLEYİZ  DİYOR’’

KAĞITHANE’DEKİ ANADOLU BAŞKAN ÖZTEKİN’E  ‘’SİZİNLEYİZ  DİYOR’’

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e destek çığ gibi büyüyor. Sivil Toplum Örgütleri,  Odalar, hemşehri dernekleri, muhtarlar, esnaflar, meslek grupları, iş insanları toplumun hemen her kesimi örgütlü ve bilinçli  bir şekilde  açık destek vererek  ‘’seninleyiz oylarımız size başkanım’’ diyor.

Gittiği her yerde çok büyük bir sevgi seliyle karşılanan başkan Mevlüt Öztekin’in 5 yıllık  başarılı  çalışmaları  takdir ve övgüyle karşılanırken;  ‘’Sizin çalışmalarınızı, hizmetlerinizi görmemezlikten gelen nankördür’’ diyor.

Sivas’ın ilçe ve köy dernekleri toplantılar düzenleyerek destek için adeta bir birleri ile yarışırken , Sinop, Giresun, Ordu, Amasya, Kastamonu , Trabzon, Bitlis, Hatay, Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Tokat ve daha bir çok vilayetin  dernekleri de benzer programlar yaparak başkan Öztekin’i ağırlıyor  destek açıklaması yapıyor.

YÜZDE KAÇ ALACAK MERAKI

Muhalefet partilerinin  taraftarları da dahil Kağıthane’de Başkan Mevlüt Öztekin’in kazanacağına kesin gözüyle bakıyor. Herkesin merak ettiği soru ise şu: Mevlüt Öztekin yüz de kaç  oy alacak?

Kağıthane’nin hemen her tarafında vatandaşlar 31 Mart yerel Seçimlerinde Mevlüt Öztekin açık ara kazanacak derken Türkiye’nin bilindik ve sonuçları doğru bilen anket firmaları da bu görüşü doğruluyor. Sonar, Yüzde 35- 40 fark atar derken, Optimar rekor oyla kazanır vurgusu yapıyor. Yine yılların tecrübeli anket şirketi Denge ise arada çok büyük fark var diyor.

 Kağıthane’de eğitimden spor camiasına, esnaf teşekküllerine, iş insanlarına,  kanaat önderlerine, kadın ve gençlere, orta yaş ve yaşlılara kadar toplumun her kesiminde çok büyük bir tebessüm görülüyor. Özellikle Kağıthane’deki Anadolu başkan Öztekin’i bağrına basmış durumda.

HER TARAFTA DESTEK HER TARAFTA SAHİPLENME

Çarşı da, pazarda, iş merkezlerinde, AVM’ler de esnaf ziyaretlerinde. Söz sizde programlarında ve tüm ziyaret programlarında bu gerçek ortaya çıkıyor. Vatandaşlar,  Başkan Mevlüt Öztekin’i sahiplenmiş durumda. Bu programlarda  ve ziyaretlerde Kağıthane’nin başarılı ve çalışkan genç başkanı Öztekin, 5 yıl boyunca toplumun tüm kesimine  dokunduğu ve gönüllere girdiği görülüyor. İdeolojik saplantısı olan marjinal kesimler dahil  desteklemeseler bile hizmetleri inkar etmeyerek takdir ediyor.

Kağıthane’deki Anadolu ile gönül köprüleri kuran, her zaman zor durumda olana şefkat eli uzatan başkan Mevlüt Öztekin’in samimi  ve disiplinli çalışması, merhametli yaklaşımı, Vizyonerliği, gençliğinin verdiği enerji ile yakaladığı başarıyı  Kağıtheli sahiplenmiş durumda

Özetle; 31 Mart Yerel Seçimlerine  az zaman kala  Vatandaşlar,  Kağıthane’nin Başkanı Var Diyor

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ