logo

KAĞITHANE’DE ‘SÖZ SİZDE’ PROGRAMLARI BAŞLADI

KAĞITHANE’DE ‘SÖZ SİZDE’ PROGRAMLARI BAŞLADI

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, vatandaşların talep ve önerilerini değerlendirmek; mevcut ve yeni dönem projelerini istişare etmek amacıyla mahalle mahalle ‘Söz Sizde’ programları başlattı. Programların ilki Yeşilce Mahallesi’nde yapıldı.

Yerel yönetimlerde beş yıl geride kaldı. Kağıthane Belediyesi, Şeffaf ve Katılımcı Belediyecilik örneği sergilemek adına mahalle mahalle buluşma programları düzenliyor. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in ev sahipliğinde her akşam farklı bir mahallede gerçekleşen programlarda vatandaşlar söz alarak, talep ve önerilerini dile getiriyor. Talep ve öneriler yeni dönemin yatırım planını oluşturacak. İlk program Yeşilce Mahallesi’nde yapıldı.

Başkan Öztekin toplantıda Yeşilce’ye 5 yılda kazandırılan projeleri anlattı: ” Mahallemize Millet Kıraathanesi, kapalı pazar yeri, çocuk parkı, yeni muhtarlık binası ve çocuk yuvası kazandırdık. Hükümetimizin desteğiyle Hamidiye Etfal Şehir Hastanesi, mahallemize çok yakın bir konumda kurularak büyük bir ihtiyacı karşılıyor. 15.254 metrekare parke, 750 ton asfalt, 313 metre yol korkuluğu, 209 metre merdiven korkuluğu, 185 metre yağmur suyu kanalı, 17 metreküp perde duvar yaptık. Yeşilce’yi yeşille buluşturarak bin 600 ağaç diktik. Sosyal yardımlarımızla, kültürel ve sportif hizmetlerimizle on binlerce komşumuza ulaştık.” dedi. Programda katılan mahalle sakinleri görüşlerini Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ile bizzat paylaştı. Vatandaşların görüşleri değerlendirilmek üzere kaydedildi. Görüşler, yeni dönemde mahalleye yapılacak projelerin önzeminini oluşturacak. Diğer bir ifadeyle; yatırımlar vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda şekillenecek

Paylaşın:
Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ