logo

KÂĞITHANE’DE SÖMESTİR TATİLİ VERİMLİ VE EĞLENCELİ GEÇECEK

KÂĞITHANE’DE SÖMESTİR TATİLİ VERİMLİ VE EĞLENCELİ GEÇECEK

Kâğıthane Belediyesi tarafından çocuklar için sömestir tatiline özel birbirinden eğlenceli ve öğretici programlar düzenleniyor.

Kâğıthane Belediyesine ait 10’a yakın kültür merkezinde çocuklar için film ve tiyatro gösterileri gerçekleştiriliyor.  Ayrıca yine Kâğıthane Belediyesi’ne ait Yahya Kemal ve Hamidiye’deki spor komplekslerinde her gün binlerce çocuğa uzman eğitmenler tarafından 22 farklı branşta eğitimler veriliyor.

Kâğıthane Belediyesi’nin Doğal Buz Pisti’nde 6-16 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere paten eğitimleri veriliyor. Çocuklar tesiste derslerini uzman eğitmenler tarafından alıyorlar.

Kâğıthane Belediyesi’ne bağlı Uzay Evi’nde çocuklar; astronot kıyafetleri giyerek Ay’a iniş KINECT uygulama, VR uygulama, ay küre uygulamasını deneyimliyor. Uzay Evi’nde çocuklara uzayla ilgili uygulamalı temel eğitimler veriliyor. Soru cevap kiosku, uzayda ağırlık simülasyonu, döner illüzyonlar, refleksmetre cihazı ve kaotik sıvı küresi gibi düzeneklerle de uzayı tanımış oluyorlar.

Emniyetevleri Millet Kıraathanesi’nde bulunan Çocuk Kütüphanesi’nde ise çocuklar 3 bin çeşitli kitap, çeşitli oyunlar ve bulmacalar ile hem eğlenceli hem de bilgi dolu bir gün geçiriyorlar. Okul öncesi çağı çocuklar için de kütüphane; boyama kitapları, akıl oyunları ve eğlenceli aktiviteleri içinde barındırıyor. Çocuklar isterlerse aileleri ile de kitap okuyarak vakit geçirebiliyorlar.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “ Çocuklarımızın yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirebilmesi için Kâğıthane Belediyesi’ne ait merkezlerimizde birçok program yer alıyor. Çocuklar Belediyemize ait buz pisti, uzay evi, kültür merkezleri ve spor alanlarında birbirinden keyifli zamanlar geçiriyorlar. Çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ