logo

Kağıthane’de Pusu kurulup silahlı saldırıya uğradı

Kağıthane’de Pusu kurulup silahlı saldırıya uğradı

Kağıthane’de motosikletle seyreden bir genç, pusu kurup önünü kesen kasklı kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Göğsünden 3 kurşunla vurularak ağır yaralanan genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili bir şüpheliyi gözaltına aldı

İstanbul Kağıthane’de motosikletle seyreden genç, önünü kesen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Edinilen bilgiye göre, akşamüstü plakasız bir motosikletle cadde üzerinde seyreden Murat Demirok’un önü, kasklı bir kişi tarafından kesildi. İkili arasında yaşanan arbedede saldırgan, silahını çekerek Demirok’a kurşun yağdırdı. Göğsünden 3 kurşunla ağır yaralanan Demirok, can havliyle kaçmaya başladıktan birkaç metre sonra yere yığıldı. Sesleri duyan vatandaşlar yere yığılan gencin yanına gelerek ona müdahale etti.

Öte yandan, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Hemen ameliyata alınan adamın yoğun bakımda tedavi gördüğü ve hayati tehlikeyi atlaması üzerine normal servise alındığı bilgisine ulaşıldı. Yaralı Murat Demirok’un emniyette “uyuşturucu madde ticareti”, “taksirle yaralama” ve “kasten yaralama” suçlarından kaydı bulunduğu öğrenildi.

SALDIRGANIN KAÇTIĞI ARACIN SAHİBİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri ise saldırganın olaydan sonra bir otomobile binerek kaçtığını tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda araç sahibi Ali Haydar T. gözaltına alındı. Emniyette “ateşli silahlar kanununa muhalefet”, “toplantı ve yürüyüş kanununa muhalefeti” ve “terör örgütüne üye olma” suçlarından kaydı bulunan saldırganın ifadesinin alındığı öğrenildi.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ