logo

Kağıthane’de Kuran kursu hocası, açılan ateşle hayatını kaybetti

<strong>Kağıthane’de Kuran kursu hocası, açılan ateşle hayatını kaybetti</strong>

Kağıthane’de açılan ateşte yoldan geçen 25 yaşındaki kuran kursu hocası Ramazan Arslan hayatını kaybetti. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Hamidiye Mahallesi Girne Caddesi’nde, gece saatlerinde araçlarıyla gelen bir grup etrafa silahlarıyla ateş açtı. O esnada cadde üzerindeki bir işletmeden tatlı alıp öğrencilerine götürmek için camiye doğru yürüyen kuran kursu hocası Ramazan Arslan(25) ve bir kişi yaralandı.

Seken mermilerden biri de 3 katlı apartmanın birinci katındaki dairenin camından geçerek duvara saplandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi

KURAN KURSU HOCASI KURTARILAMADI

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri yaralanan 2 kişiye olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

25 yaşındaki kuran kursu hocası Ramazan Arslan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan diğer kişinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 SALDIRGANLAR ARANIYOR

Ramazan Arslan’ın cenazesi, adli tıpta yapılan incelemelerin ardından yakınları tarafından teslim alınarak defnedilmek üzere Düzce’ye gönderildi. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. 

Paylaşın:
Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ