logo

Kağıthane’de  Cumhuriyet Coşkusu

Kağıthane’de  Cumhuriyet Coşkusu

Yurt genelinde olduğu gibi Kağıthane’de de Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Cuma Günü Kağıthane Kaymakamlığı tarafından organize edilen Kağıthane Merkez’de  Atatürk Büstüne  Çelenk   koyma töreninin ardından akşam Kağıthane  Belediyesi’nin düzenlediği muhteşem konser programına yoğun ilgi oldu.

Oldukça ilginin olduğu Çelenk koyma merasimine Kağıthane Kaymakamı Tahir Şahin, Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Garnizon Komutanı  Kurmay Albay Günal  Budak,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Dilekçi,  Siyasi Parti ilçe başkan ve yöneticileri, STK Başkanları , muhtarlar,  meclis üyeleri , okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hasbahçe’de Muhteşem  Yeşil Vadi Konseri

Kağıthane Belediyesi  Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Hasbahçe Mesire alanında muhteşem bir konser düzenledi. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer’in katılarak seslendirdiği şarkılar dinleyicileri mest etti. Daha çok kadın ve gençlerin katıldığı konserde adeta izdiham yaşandı. Soğuk havaya rağmen konser alanını hınca hınç dolduran Kağıthaneliler,  güzel saatler geçirirken programı tertipleyen Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e teşekkür etti.

Konser sonunda Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin sanatçı Ferhat Göçer’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Kaymakam Şahin Kağıthane Protokolünü Kabul  Etti

99. su kutlanan Cumhuriyet Bayramında ; Kağıthane Kaymakamı Tahir Şahin makamında Kağıthane Protokolünü kabul etti. Kabulde Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Garnizon Komutanı  Kurmay Albay Günal Budak, Milli Eğitim Müdürü Dr. Ufuk Dilekçi,  Sivil Toplum ve Kağıthane’nin Oda Başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.  Kağıthane Kaymakamı Tahir şahin tüm protokolün elini sıkarak Cumhuriyet Bayramlarını tebrik etti.

Paylaşın:
Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ