logo

Kağıthane’de çıkan yangın bitişiğindeki binalara sıçradı

Kağıthane’de çıkan yangın bitişiğindeki binalara sıçradı

Kağıthane’de 7 katlı bir binanın çatısında çıkan yangın, bitişiğinde bulunan 2 binaya da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucunda yangın söndürülürken, mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı. Yangın sonucunda 3 binada büyük hasar meydana geldi.

Yangın, saat 04.30 sıralarında Yahya Kemal Mahallesi Okul Caddesi’nde 7 katlı binada henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. İddiaya göre, 7 katlı binanın çatısında başlayan yangın, bitişiğinde bulunan biri 3, diğeri 4 katlı iki binanın çatısına da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekledi.

3 binada büyük hasar oluştu. Yangının sıçradığı 3 katlı binada mahsur kalan 1 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken 3 kişi de 4 katlı binanın balkonunda mahsur kaldı. Bir süre sonra itfaiye erleri mahsur kalan 3 kişiyi de kurtardı. Yangına birçok ilçeden takviye itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesi sonucunda söndürülürken 3 binada büyük hasar oluştu

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ