logo

KÂĞITHANE’DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

KÂĞITHANE’DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki öğretmenlerle bir araya geldi.

Kâğıthane Merkez Mahallesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen davete Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Niyazi Erten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

24 Kasım dolayısıyla gerçekleştirilen davette öğretmenler için konser de verildi. Öğretmenler kendileri için söylenen şarkılara eşlik ederek keyifli bir akşam geçirdiler. Ayrıca Kâğıthane Belediyesi tarafından ilçedeki okullara öğretmenler için kahve makinesi hediye edildi.

Programda konuşan Başkan Öztekin katılımcıların öğretmenler gününü kutlarken Kâğıthane’de eğitim alanında yapılan yatırımlara değindi: “ Kâğıthane Belediyesi olarak öğretmen ve öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim hayatlarına devam edebilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Mevcut okullarımızı modernize etmekle beraber, yeni okullar da inşa ediyoruz.  İlçemizdeki ilk, orta ve lise düzeyindeki 80 okula temizlik malzemesi desteğinde bulunuyoruz. Zemin ve çatı onarımları, ortak kullanım alanlarının tadilatı, konferans salonlarının yapımı gibi çalışmalardan oluşan destek hizmetlerimizle okullarımızı modernize ediyoruz.

Kâğıthane’ye 6 yeni millet kıraathanesi açtık.

Çocuk ve gençlerimize özel olarak tasarladığımız; 6 yeni millet kıraathanesini, Çocuk Kütüphanesini, Uygulamalı Eğitim Platosu’nu, Uzay Evi’ni, Sosyal Medya Stüdyosu’nu, kreşleri, İstihdam Hizmet Noktası’nı, Sporcuhane, Gençhane, Bağımlılıkla Mücadele Merkezi ve Engelliler Gündüz Hizmet Merkezi’ni hizmete açtık. Gençlerimiz için kişisel gelişim, üniversite hazırlık, yabancı dil kursları düzenliyoruz. Yaşam beceri atölyelerimizde çocuk ve gençlerimize robotik kodlamadan Kuran-ı Kerim öğrenmeye; mutfakta yemek yapımından resim, müzik ve dramaya; birçok alanda eğitimler veriyoruz. Spor okullarımızda çocuk ve gençlerimize 22 farklı branşta sportif eğitimler veriyoruz. İlkokuldan liseye ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta, kırtasiye, kıyafet yardımında bulunuyoruz. Yanı sıra üniversite öğrencilerine nakdi destek sağlıyor; ayrıca yükseköğretim kurumları sınav ücretlerini karşılıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Öğretmenler Gününüzü kutluyor; bugünün öğretmenlerimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim alanında her zaman öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ