logo

KAĞITHANE SİVASLILAR DERNEĞİ MUHTARLARA NEFES ALDIRDI

KAĞITHANE SİVASLILAR DERNEĞİ MUHTARLARA NEFES ALDIRDI

Kağıthane Sivaslılar Derneği, Muhtarlarla Buluşma programının  ikincisini düzenledi.Muhtarlar Günü nedeniyle Kağıthane Merkez’de bulunan dernek lokalindeki programa, muhtarların yanı sıra Kağıthane Kaymakamı Tahir Şahin Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve dernek yöneticileri katıldı.Anadolu’dan esintilerin zirveye çıktığı program, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Mustafa Kemal Baykal, 24 saat halk ile devlet arasında köprü kurarak vatandaşların her türlü dertlerine derman olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başladı. Başkan Baykal, davete icabet eden muhtarlara teşekkür ederken 2. sini düzenledikleri Muhtarlar Buluşma programının her yıl devam edeceğini söyledi. Baykal, katılımlarından dolayı Kağıthane Kaymakamı Tahir Şahin ve Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e de ayrıca teşekkür etti.

Programda söz alan muhtarlar, başkan Mustafa  KemaL Baykal’a teşekkür ederek Kağıthane Sivaslılar Derneği’nin Kağıthane’de  örnek bir misyonu üstlendiğine  değinerek memnuniyetlerini dile getirdi. Kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik ikliminin zirveye çıktığı programda; yapılan sohbetler adeta katılımcıları dinlendirdi.

MÜZİK ZİYAFETİNE DOYDULAR

Muhtarlar Buluşması programında  Sivaslı yerel sanatçı Doğan Kaya, söylediği Türkülerle geceye ayrı bir renk kattı. Adeta Türkülere doyan muhtarlar, zaman zaman söylenen türkülere eşlik ederek günün yorgunluğunu üzerlerinden attılar.Kağıthane Kaymakamı Tahir Şahin, Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin birer selamlama konuşmasının ardından sanatçı Kaya’ya eşlik ederek maharetlerini gösterdiler.

Konuklara Sivas Yöresine ait Kete, Çökelek, ve Elma-  Armut Kurusu ikram eden Kağıthane Sivaslılar Derneği, katılımcılara güzel saatler geçirtti. Muhtarlar, programda ; hem söyleyip hem de halay, horon oynadılar.

Gecenin son bölümünde bol bol  hatıra fotoğrafları çekinilerek vedalaşıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ