logo

 KAĞITHANE KAYMAKAMI ŞAHİN KİLİS’E  VALİ OLARAK ATANDI

 KAĞITHANE KAYMAKAMI ŞAHİN KİLİS’E  VALİ OLARAK ATANDI

Kağıthane Kaymakamı Tahir Şahin Kilis’e vali olarak atandı.

Çalışkanlığı,  projeleri ve  halka karşı adanmışlığı ile  Kağıthane’de gönüllerde taht kuran Tahir Şahin’in Kilis’e vali olarak atanması ilçe genelinde sevinçle karşılanırken bir taraftan dan da  Kağıthane’ye veda edişi üzüntü ile karşılandı.

Kağıthane’nin sorunları ile yakından ilgilenen hemen her saatte halkın içinde  olan Tahir Şahin,  nerede bir dar gelirli, zor durumda olan vatandaş varsa şefkat elini uzatıyordu.

Çalışkanlığı, disiplinli çalışmaları, halk yararına her türlü projeye destek vererek ilçemize büyük katkılar sunan ve renk katan  valimiz  Tahir Şahin’e  Sadabad Haber Gazetesi olarak  yeni görevinde Allah’ın yardımcı olmasını  temenni ediyor,  başarılar diliyoruz.

Tahir Şahin Özgeçmişi-

Tahir ŞAHİN, aslen Kayserili olup, 1977 yılında Adana’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana’da tamamladı.  2001 yılında İstanbul  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Vatani görevini ifa etti.  2004 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakamlık sınavını kazanarak, kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Samsun     Ayvacık,  Ardahan-Posof,  Muş-Varto ve Çanakkale-Lâpseki, Gaziantep Şahinbey, İstanbul Kağıthane ilçelerinde kaymakam olarak görev yaptı.  10 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle  Kilis’e Vali olarak atanan Tahir ŞAHİN evli olup, 2 çocuk babasıdır.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ