logo

Kağıthane Halk Eğitim’den Sezon Sonu Final

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kursiyerlerin bir yıl içerisinde yaptığı el emeği göz nuru ürünlerini muhteşem bir sergi açılışıyla Kağıthanelilere takdim etti.

Kağıthane Halk Eğitim  Merkezi Müdürlüğü, kursiyerlerin bir yıl içerisinde yaptığı el emeği göz nuru ürünlerini muhteşem bir sergi açılışıyla Kağıthanelilere takdim etti. ‘’Hayat Boyu Öğrenme’’ faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen sezon sonu yapılan sergi açılışı,  Halk Eğitim Merkezi’nin yeni yapılan binasında gerçekleştirildi. Oldukça yoğun ilginin olduğu sergi açılışının kurdelesini Kağıthane Kaymakamı Tahir  Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Dirice, Halk Eğitimin Başarılı ve üretken müdürü Hüseyin Çömlek,  Milli Eğitim Müdürü   Ufuk Dilekçi kesti.

. El emeği göz nuru, yüzlerce kursiyerin kendi branşlarında hazırladığı göz kamaştıran ürünler, beğeni toplarken öğrenciler ve Halk Eğitim Müdürlüğü Yönetimi  takdir topladı. Başarılı ve çalışkan müdür Hüseyin Çömlek, her yıl olduğu gibi bu yılda önemli bir  başarıya daha imza attı.  Konuklarını kapıda karşılayarak örnek bir davranış sergileyen  Çömlek’in bir yıllık yorgunluğunun  mutluluğa dönüştüğü  gözlendi.

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ‘’Hayat Boyunca Öğrenme ‘’çalışmaları kapsamında düzenlenen programda kursiyerlerin ürünlerinin yanı sıra programın çeşitliliği de dikkat çekti. Kurdele kesilmesiyle  başlayan sergi açılışının ardından kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri 4 kattan oluşan  stantlarda gezilerek beğeni topladı. Kokteyl ikramı ile devam eden program da;  kursiyerlerin müzik ziyafeti etkinliğe ayrı bir renk kattı. Program,  dost sohbetleri ile son buldu.

SERGİ AÇILIŞINA KİMLER KATILDI

  Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün  göz kamaştıran programına Kağıthane Kaymakamı Tahir Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Dirice,  Kağıthane Milli Eğitim Müdürü Ufuk Dilekçi, ev sahibi Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Çömlek,  şube müdürleri, Kağıthane’nin oda başkanları, Siyasi Partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, Ak Parti  Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Nuran Sevinç, Kağıthane  Halk Eğitim Merkezi  Müdür   yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı

Sergi açılışına gazetemizin genel yayın yönetmeni Cemil Öğütcü’de katıldı

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ