logo

KAĞITHANE  FİLİSTİN İÇİN AYAKTA

KAĞITHANE  FİLİSTİN İÇİN AYAKTA

Son 2  haftadır Filistin topraklarında yaşanan gelişmeler tüm dünya tarafından yakından takip ediliyor. İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılar nedeniyle hayatın kaybeden sivillerin sayısı her geçen gün artıyor.  Hastane, okul  ve ibadethaneler dahil  Sivil yerleşim yerlerine düzenlenen saldırılarda 5 binin üzerinde Müslüman Filistinli’nin şehit olduğu ifade ediliyor

Yaşanan gelişmeler, tüm Türkiye’de büyük bir tepkiye neden oldu. Türkiye  genelinde olduğu gibi Kağıthane’deki duyarlılıkta zirveye çıktı.  Kağıthane genelinde yaklaşık 2 haftadır düzenlenen çok sayıda organizasyonla Gazze ve Filistin’e destek verilirken İsrail ise protesto ediliyor.

İHH, Önder, AGD, Tügva,  Ensar Vakfı, Lider, Akmer, Davet Derneği, İnsan Medeniyet Vakfı, Hayır Köprüsü, Nefes, Verdiğin Senindir gibi bir çok Sivil Toplum Kuruluşu , vakıf ve derneklerin öncülüğünde hemen her gün Filistin’e sahip çıkma, Katil İsrail’i lanetleme organizasyonları yapılıyor. Gösteri yürüyüşleri, araç konvoyları, mitingler, ve Sabah Namazı dua programlarıyla kesintisiz Filistin Davasını zinde tutan Kağıthane’nin Sivil Toplum Kuruluşları, istikrarlı olarak faaliyetlere devam edeceklerini vurguluyor.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ