logo

06 Eylül 2022

KAĞITHANE BELEDİYESİ EĞİTİM YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

<strong>KAĞITHANE BELEDİYESİ EĞİTİM YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR</strong>

Kağıthane Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım programı başlattı.

Kağıthane’deki ihtiyaç sahibi öğrencilerin çanta ve kırtasiye ihtiyaçları belediye tarafından karşılanacak. Kağıthane Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta, kalem seti, defter seti, boyalı kalem seti, açacak ve silgiden oluşan eğitim seti hediye edilecek.

Başvurular 8 Eylül Perşembe gününe kadar www.kagithane.istanbul web adresi aracılığı ile yapılabilecek. Başvuruda bulunmak isteyen ihtiyaç sahibi aileler bilgi için belediyenin 0212 321 4040 numaralı telefonu arayabilecekler.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ilçedeki eğitim yardımları ile ilgili; ” Tüm yıl süresince kıyafetten ayakkabıya, defter kaleminden tabletine çocuk ve gençlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Üniversite hazırlık, yabancı dil ve kişisel gelişim kursları açtık. Üniversiteye gidecek gençlerimizin YKS sınav ücretlerini karşıladık, üniversiteli gençlerimize burs yardımlarında bulunduk. İlçemizdeki okulların tamamını modernize ettik. Seçim öncesi 53 proje sözü verdik. Bu projelerimizin şu ana kadar %90’ını hayata geçirdik. Bu projelerimizin çoğunluğu çocuk ve gençlerin eğitim ve sosyal hayatına değer katacak hizmetlerden oluşuyor.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ