logo

KAĞITHANE BELEDİYE GENÇLİK MECLİSİ’NDEN GAZETEMİZE  ZİYARET

KAĞITHANE BELEDİYE GENÇLİK MECLİSİ’NDEN GAZETEMİZE  ZİYARET

Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi Gazetemizi ziyaret etti.

10  Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gerçekleştirilen ziyaret hoş sohbet ortamında gerçekleşti. Gençlik meclisi başkanı Merthan Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, gazetemiz genel yayın yönetmeni Cemil Öğütcü’ye  günün anısına çiçek takdim etti. Yaklaşık 300 üyesi bulunan ve aktif olarak çalışan Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi;  Kağıthane’de 16 lise de teşkilatlanarak temsilci bulunduruyor. Kağıthane’de 2 Üniversitede de temsilcisi bulunan Gençlik Meclisi yaptıkları sosyal faaliyetlerle göz dolduruyor.

Başkan Merthan Aslan, ziyaret esnasında faaliyetlerinden bahsederken 300 üyelik potansiyellerinin olduğunu  bu sayıyı kısa sürede 1000’e  çıkaracaklarını söyledi.  Çalışmalarına oldukça yoğun ilginin olduğunu vurgulayan Başkan Aslan, gazetemiz genel yayın yönetmeni Cemil Öğütcü’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cemil Öğütcü’de;  kendilerini bir gençlik grubunun  ziyaret etmesinden çok memnunluk duyduğunu ifade ederek gazetecilikle ilgili tecrübelerini paylaştı. Öğütcü,  gençlere teşekkür ederek başları dileklerinde bulundu

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ