logo

07 Mayıs 2022

İYİ PARTİ KAĞITHANE’DE NELER OLUYOR

İYİ PARTİ KAĞITHANE’DE NELER OLUYOR

İyi Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı’nda son aylarda istifaların ardı arkası kesilmiyor

İyi Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı’nda son aylarda istifaların ardı arkası kesilmiyor.  Çok sayıda üyenin yanı sıra parti teşkilatında kurucu olan ve ilçe başkan yardımcılıkları görevlerinde bulunan isimlerin istifası dikkat çekiyor.

Sosyal Medya üzerinden kamuoyuna duyurularak yaparak istifa eden isimler, partilerini sert bir dille eleştirerek istifa gerekçelerini açıklıyor. Son olarak  İyi Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı’nın çalışkan isimlerinden Osman Eryiğit ve bir grup arkadaşının istifa etmesi İstanbul İl Teşkilatını da harekete geçirdiği ifade  ediliyor.

 OSMAN ERYİĞİT AK PARTİ’YE GEÇTİ

Geçtiğimiz günlerde  partisinden istifa eden İyi Parti eski ilçe başkan yardımcısı  Osman Eryiğit ve bir grup arkadaşı Ak Parti saflarına geçti. Ak Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı’nda  bir tören  düzenlenerek üyelikleri yapılan İyi partililerin rozetlerini ise AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, ilçe başkanı Serkan Cantürk,  eski belediye başkanı Fazlı Kılıç taktı.

Osman Eryiğit, İyi parti de kan uyuşmazlığı yaşadıklarını dile getirerek ‘’bizim için Vatan her şeyden önce gelir onun için Ak Parti’deyiz , bundan sonra burada hizmet etmeye devam edeceğiz’’ dedi

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ