logo

İHH KAĞITHANE KADIN KOLLARI’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

İHH KAĞITHANE KADIN KOLLARI’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

İHH Kağıthane Kadın Kolları gazetemizi ziyaret etti.  Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cemil Öğütcü ile görüşen Kadın Kolları Başkanı Emine Coşkun yardımcısı Nurşen Daşgın  Filistin ve Gazze’de yaşanan vahşet tablosu üzerinde durarak İHH’nın  bu alanda yaptığı yardım ve etkinliklerden bahsetti. Hemen her gün,  her hafta Gazze ile ilgili kermes, seminer, konferans, yürüyüş, miting  ve benzeri çalışmalar düzenlediklerine değinen Kadın Kolları Başkanı Emine Coşkun,  tüm vatandaşları bu konuda duyarlılığa davet etti.

İHH’nın  nerede,  hangi ülkede bir mazlum ve mağdur var şefkat elini uzattığına değinen İHH  Kağıthane Kadın Temsilcisi başkan Coçkun: ‘’  Kermesler, gıda ve el işi  atölyeleri organize ettiklerini, gerek yurt içi gerekse yurt dışında mazlum ve mağdurların her alanına parmak basarak projeler yaptıklarını,  bayramlarda çocukları giydirdiklerini, Ramazan Ayı’nda gıda yardımlarında bulunduklarını,  iftar programları düzenlediklerini vurguladı. Sponsorluk sistemi ile yetim dayanışma günleri tertipleyerek  yüzlerce çocuğa baktıklarını  ifade eden başkan Coşkun,  en önemli çalışmalarından birinin de  Kış Üşütüyor, Biz Isıtıyoruz projesi olduğuna değindi

Hayatın her alanına dokunduklarını vurgulayan İHH Kağıthane Kadın Kolları;  hayırda yarışmak, iyilikte bulunmak isteyenleri, Sultan Selim  Mahallesi’ndeki ofislerine beklediklerini söyledi.

Gazetemizin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Cemil Öğütcü’de;  ziyaretten çok memnun olduğunu ifade ederek her zaman İHH’nın çalışma ve hizmetlerini takdir ettiğini söyledi. Öğütcü, kendisinin de İHH ailesinden biri olarak gördüğünü vurgulayarak tüm yardım ve etkinliklerde adres olarak İHH’yı gösterdiğini söyledi.

İHH Kadın yetiklileri, ziyaret anısına Cemil Öğütcü’ye Filistin – Kudüs ve Gazze anısına sembolik hediyeler takdim etti.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ