logo

07 Kasım 2022

HAMİDİYE MİNİBÜS DURAĞI YENİ YERİNDE YENİ HALİYLE HİZMET VERECEK

<strong>HAMİDİYE MİNİBÜS DURAĞI YENİ YERİNDE YENİ HALİYLE HİZMET VERECEK</strong>

Kağıthane-Şişli arası sefer yapan Hamidiye Minibüs Durağı; sürücü ve yolcuların konforlu ulaşımı için yeni yerinde Kağıthane Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edildi.

Kağıthane’de bulunan Hamidiye Minibüs Durağı eskiden farklı bir noktadan hizmet veriyordu. İhtiyaçların karşılanmasında yetersiz kalan eski durak; şoför esnafının dinlenmesi, minibüslerin güvenli park etmesi için uygun bir yer değildi. Adeta derme çatma bir yapıda bulunan eski durak, hem şoförlere hem de yolculara konforlu bir alan sunmuyordu.

Kağıthane Belediyesi tarafından Hamidiye Minibüs Durağı, yeni yeri olan Hamidiye Alp Sokak’ta yeni baştan inşa edildi. Durak bir programla vatandaşın hizmetine açıldı.

Durağın açılış programına Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Tahir Şahin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, durak şoförleri ve vatandaşlar katıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin burada yaptığı konuşmada; ” Şoför esnafımız yeni durağında; sefer aralarında dinlenip, yorgunluğunu atıp tekrar seferine çıkabilecek. Bu da trafikte sürüş güvenliğini artıracaktır. Binamıza bir adet çay ocağı ve mescit de inşa ettik. Bir yandan yorgunluk atarken bir yandan da ibadetlerini aksatmadan yerine getirebilecekler. Araç park alanını ve çevre yolunu yeni asfaltla kapladık. Bu sayede araçlarını güvenli şekilde park etme imkanı bulacaklar. Peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile burayı daha estetik ve doğal hale getirdik. Her anlamda Kağıthane’mize yakışır bir tesis oldu. Emeği geçen mühendisinden işçisine çalışma arkadaşlarımı da bu vesileyle tebrik ediyorum.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ