logo

EYÜP DOĞAN’I HAKKA UĞURLADIK

EYÜP DOĞAN’I HAKKA UĞURLADIK

Kağıthaneli iş insanı Refah ve Fazilet Partilerinde görev yapmış, Milli Görüş’ün emekçilerinden değerli insan Eyüp Doğan, uzun yıllardır yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nden cenazesi kaldırılan Doğan, Sütlüce Mezarlığına defnedildi. Sevenlerini. dost ve akrabalarını, Milli Görüş Camiasını yasa boğan Eyüp Doğan’ın cenazesine yoğun bir katılım vardı. Camii avlusunu  hınca hınç dolduran kalabalık, merhum Eyüp Doğan’ı dualar eşliğinde ebedi istirahatgahına uğurladı. 

Cenazeye Kağıthane Belediye başkanı Mevlüt Öztekin, Saadet Partisi İstanbul Milletvekilleri, Birpol Aydın, Mustafa Kaya, Kağıthane eski belediye başkanlarından Arif Calban Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, ilçe başkanı Halit Özgür Atak,  BEM- BİR- SEN Genel Başkanı Levent Uslu, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Cemil Öğütcü, eski yeni belediye meclis üyeleri, eski yeni Kağıthane Belediye Başkan yardımcıları,  Saadet ve Fazilet Parti teşkilatlarında görev almış isimler, Anadolu  Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı’nın başkan ve yöneticileri, Saadet ve Ak Parti’den il ilçe düzeyinde yöneticiler,  muhtarlar, dernek başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin başkan ve yöneticileri, bürokratlar, iş insanları, esnaflar ve merhum Doğan’ın çok sayıda dostu ve arkadaşı katıldı.

 Sütlüce  Mezarlığı’nda defin işlemlerinin tamamlanmasının ardın cenazeye katılanlara Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ikramlarda bulunuldu.

Sadabad Haber Gazetesi olarak merhum Eyüp Doğan’a Allahtan rahmet sevenlerine ve Milli Görüş Camiasına sabırlar diliyoruz

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ