logo

DİLEKÇİ’DEN KAĞITHANE’YE VEDA

DİLEKÇİ’DEN KAĞITHANE’YE VEDA

Milli Eğitim Müdürü Dr.  Ufuk Dilekçi Kağıthane’ye veda etti.

Sultanbeyli İlçesi’de bir lise müdürlüğünden  Kağıthane’ye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan ve kısa süre görevde kalan Ufuk Dilekçi , Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Müdürlüğü  Daire Başkanlığına atanarak görevlendirildi.

Dilekçi,  başta Mülki Amirler olmak üzere  Kağıthane’de veda turlarına başladı. Ufuk Dilekçi önümüzdeki günlerde yeni görevine başlayacak.

UFUK DİLEKÇİ KİMDİR

Erzurum ili Olur ilçesi nüfusuna kayıtlı olup Ankara´da  doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara ili Etimesgut ilçesinde tamamladı. 1992 yılında spora başladı. Spor hayatı boyunca birçok ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılar kazandı. 

Eğitim hayatı; Balıkesir Üniversitesi Turizm Otelcilik MYO, Anadolu Üniversitesi İİBF İşletme Fakültesi, Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor ABD Yüksek Lisans, Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor ABD Doktora eğitimini tamamladı.  

Beden eğitimi ve spor öğretmeni olarak Milli Eğitim Bakanlığında göreve başladı. Beden eğitimi ve spor öğretmenliği görevinden sonra müdür yardımcılığıyla başlayan okul yöneticiliği görevi, okul müdürlüğü ve kurucu müdürlük görevleriyle devam etti.  

Yazılı basın ve internet basınında eğitim, spor gibi bir çok alanda yazdığı akademik makaleler vardır. İyi derecede ingilizce bilmekte olan Dr. Ufuk Dilekçi evli ve iki çocuk babasıdır. 

Paylaşın:
Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ