logo

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN  ÖZTEKİN’E ÖZEL İLGİ VE SEVGİ

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN  ÖZTEKİN’E ÖZEL İLGİ VE SEVGİ

 İstanbul’un 39 İlçe Belediye Başkan Adayının açıklandığı Haliç Kongre Merkezi’ndeki aday takdim ve tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı  Erdoğan, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e  çok özel ilgi ve sevgi gösterdi.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane ismini anons ettikten sonra kürsüye gelen başkan Mevlüt Öztekin’i kucaklayıp elini boynuna ve omzuna atarak  sarılması ekranları başında izleyen milyonların  dikkatini çekti.

Her platformda Kağıthane Belediye başkanı Mevlüt Öztekin’e  içten ve samimi davranarak baba- evlat şefkatiyle yaklaşması,  Kağıthanelileri sevindirirken bu yaklaşımın son takdim toplantısında da gerçekleşmesi  bir kez daha dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  bu tavrını gören on binlerce Kağıthaneli;  sosyal medya hesaplarından da dile getirerek  ‘’başkanımızla gurur  duyuyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Kağıthane’nin genç, çalışkan, başarılı ve vizyoner başkanı Mevlüt Öztekin,  yaptığı açıklamada;  ‘’Rabbimin  yardımıyla inşallah  Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyerek İstanbul Büyükşehir  Belediyesini kazanmak için Kağıthane’de var güçleriyle çalışarak katkı sunacaklarını söyledi.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ