logo

CANTÜRK:  ‘’KIRMIZI ÇİZGİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR’’

CANTÜRK:  ‘’KIRMIZI ÇİZGİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR’’

Ak Parti  Kağıthane İlçe Teşkilat  pikniğinde katılımcılara ve teşkilat mensuplarına konuşma yapan ilçe başkanı Dr. Serkan Cantürk,  ‘’bizim kırmızı çizgimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır’’ dedi 20 yıldır Türkiye’yi başar ile yönettiklerine değinen başkan Cantürk, Eğitimden sağlığa,  güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora özetle; her alanda devrim niteliğinde başarılara imza atarak milletin gönlünde taht kurduklarına değindi.

Her seçimi büyük bir farkla kazandıklarını söyleyen Başkan Cantürk,  2023 seçimlerini de rahat bir şekilde kazanacaklarını ifade ederek yeter ki;  birliğimizi, dirliğimizi bozmayalım şeklinde ifadeler kullandı. Seçimler yaklaşırken tuzaklarla karşılandıklarına değinen Cantürk, Rahmetli Menderes’e Özal ve Erbakan Hoca’ya yapılanları unutmadıklarını, benzer hamlelerin Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a da yapılmak istendiğini ancak başaramayacaklarını, Kırmızı Çizgimizin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Partililerin 21. Yaş günü de kutlayarak tebrik eden Başkan Serkan Cantürk, ebediyete  uğurlanan tüm dava arkadaşlarına da ayrıca  Allah’tan rahmet diledi. Ak Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı’nın pikniğine  Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin , Sivas eski milletvekili Selami Uzun’un yanı sıra geçmiş dönemde ilçe başkanlığı ve yöneticilik yapan isimlerde katıldı. Kaynaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı piknikte,  hoş sohbetler, çocuklar için animasyonlar yapılırken birlik beraberlik mesajı verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ