logo

CANTÜRK :  KAĞITHANE’DE  31 MART’TA  ZAFER 1 NİSAN’DA  BAYRAM OLACAK

CANTÜRK :  KAĞITHANE’DE  31 MART’TA  ZAFER 1 NİSAN’DA  BAYRAM OLACAK

AK Parti Kağıthane İlçesi’nin çalışkan ilçe  başkanı Serkan Cantürk ; Kağıthane  seçimlerini  rekor bir oyla kazanacaklarını  İstanbul’da ise emaneti geri alacaklarını söyledi.

Kağıthane’de yaklaşık 80 bin hane 340  bin seçmeni ziyaret ettiklerini,  her eve çat kapı uğradıklarına değinen  Cantürk, halkımızın Ak Parti’yi her zaman olduğu gibi  bu sürçte de şefkatle kucakladığını söyledi. Başkan Cantürk,  Kağıthane’de 340 bin seçmeni kısa sürede ziyaret edecek bir partinin olmadığını vurgulayarak  ‘’Elhamdülillah bizim 7/ 24 aktif çalışan bir teşkilatımız var’’  ifadelerini kullandı.

Kağıthane’de  Mevlüt Başkan gibi çalışkan, vizyoner , samimi bir isimle çalışmaktan gurur duyduklarına değinen Serkan Cantürk, 5 yıl gibi kısa sürede Kağıthane’nin çehresini değiştirdiğini bu durumu tüm ilçe sakinlerinin görerek takdir ettiğini, seçim çalışmalarında sahada bu nedenle işlerinin çok kolay olduğunu  söyledi.

31 Mart Akşamı Kağıthane’de büyük  zaferi kutlayacaklarını,  1 Nisan’da bayramın yaşanacağına değinen başkan Cantürk, çalışanı Hak’ta Halk’ta sever …  Sahada bu sevginin  ne kadar üst düzeyde olduğunu görmekteyiz … Yaptıklarımız ortada, projelerin tamamı hayat geçerken hayatı kolaylaştıran mükemmel işlere imza attık. Başkanımız Mevlüt Bey,  verdiği 53 proje sözünü daha fazlasını yaprak 120 kalıcı eseri Kağıthaneli hemşehrilerimize hediye etti  gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiledi dedi.

İlçe Başkanı Serkan Cantürk seçim sürecinde fedakarca çalışan  başta dava arkadaşları  teşkilat mensuplarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ