logo

17 Temmuz 2022

Bir yanda davullu gelin karşılama, diğer yanda yaralı çocuğa müdahale

Bir yanda davullu gelin karşılama, diğer yanda yaralı çocuğa müdahale

Çağlayan’da cadde üzerinde yürüyen 12 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk, kablo döşemek için kapağı açılan rögara düştü

Çağlayan’da cadde üzerinde yürüyen 12 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk, kablo döşemek için kapağı açılan rögara düştü. Hafif yaralı olarak kurtulan çocuk ambulansla hastaneye kaldırılırken, sağlık ekipleri çocuğa müdahale ettiği esnada köçeklerin hiçbir şey yokmuş gibi davulla gelin karşılaması ise “pes” dedirtti.

Dün saat 13.30 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana gelen olayda cadde üzerindeki rögarı açan bir telekomünikasyon şirketinin ekipleri, kablo döşemek için çalışmaya başladı

12 YAŞINDAKİ ÇOCUK RÖGARIN İÇİNE DÜŞTÜ

O esnada cadde üzerinde dolaşan 12 yaşındaki yabancı uyruklu Tahir A., görevliler uzaklaştığı esnada rögarın içerisine düştü. Görevlilerin fark etmesi üzerine çocuk hemen rögardan çıkartıldı. Hafif sıyrıklarla kurtulan çocuk, cadde üzerindeki bir bakkal önüne götürüldü.

O ESNADAKİ GÖRÜNTÜ “PES” DEDİRTTİ

Vatandaşlar ise çocuğa  vererek vücudunda yara olup olmadığına baktı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, çocuğu yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı  Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Sağlık ekipleri çocuğa müdahale ettiği esnada köçeklerin hiçbir şey olmamış gibi davul ve zurnalı gelin karşılamaya devam etmesi “pes” dedirtti.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ