logo

BİR HAFTADA 100 BİN SEÇMENİ ZİYARET ETTİLER

BİR HAFTADA 100 BİN SEÇMENİ ZİYARET ETTİLER

 AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı tüm kademeleriyle sahaya çıktı. Bir hafta boyunca mahallelerde hane ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti Kağıthane Teşkilatı,  yaklaşık 100 bin seçmeni evlerinde ziyaret etti.

İlçe Başkanı Serkan Cantürk başkanlığında , belediye başkanı Mevlüt Öztekin eşliğinde sabah başlayan çalışmalar gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor. 19 Mahallede ana caddelerde Seçim  İrtibat Bürolarını açarak çalışmalara başlayan AK Parti Kağıthane, vatandaşlardan yoğun ilgi ve sevgi görüyor.

5 yıllık başarılı belediye çalışmalarının meyvesini toplayan Ak Parti, sahadan oldukça büyük destek görüyor.  Her hafta sonu 4,5 mahallede seçmenlere   çat kapı  ziyaretler gerçekleştiren  Ak Parti Kağıthane,  bu haftada yine  ziyaretleri  yaparak  seçmenin büyük bir bölümüne uğramış  olacak.

MİTİNG GİBİ SKM AÇILIŞI

AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı, Cendere Caddesi’nde Seçim İrtibat Bürosunu hizmete açarak  çalışmalarını hızlandırdı. Her gün, günlük programlar hazırlayan SKM Kağıthane, istikrarlı olarak;  Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kollarını sahaya indirerek gün boyunca etkili çalışmalar yapıyor.  Her mahallede seçim irtibat bürolarını hizmete açan AK Kağıthane,  bu sebeple büyük gösteriler yaparak adeta miting gibi açılışlara imza atıyor.  

Geçen hafta  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleştirilen  seçim irtibat bürosu açılışına  teşkilat mensuplarının yanı sıra  Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk’te  katılarak birer konuşma yaptılar. Kağıthane’de rekor bir oyla seçimi kazanacaklarına değinen  konuşmacılar; bu açılışlardaki kalabalığın 31 Mart Yerel seçimlerinde zafer’in habercisi olduğuna değindiler. 

Seçimlere 50 gün gibi kısa bir süre kalması,  diğer partilerin bir çoğunun adayını dahi açıklayamaması dikkat çekerken sahada sadece Ak Parti’nin oluşu parti taraftarlarını ve sağduyu sahibi vatandaşları memnun ediyor.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ