logo

BAŞKAN ÖZTEKİN’İN ADAYLIĞININ AÇIKLANMASI SABIRSIZLIKLA BEKLENİLİYOR

BAŞKAN ÖZTEKİN’İN ADAYLIĞININ AÇIKLANMASI SABIRSIZLIKLA BEKLENİLİYOR

 Başarılı çalışmalarıyla  ilçe halkı tarafından beğenilen ve takdir edilen Kağıthane’nin genç, çalışkan ve vizyoner başkanı Mevlüt Öztekin’in adaylığının açıklanması sabırsızlıkla bekleniliyor.

5 yıl gibi kısa sürede  100 üzerinde mega projeyi  hayata geçirirken, çalışkanlığı, takipçiliği, disiplinli yönetim şekli ile   Kağıthane’nin yanı sıra İstanbul genelinde de tanınarak göz dolduran genç başkan Öztekin, AK Parti’nin başta ; Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere üst düzey yöneticileri tarafından da bire bir görüşmelerde tebrik edilerek övgüyle söz ediliyor, takdirle karşılanıyor.

2024  Mart seçimleri Belediye Başkanlığı adaylığı sürecinde;  Kağıthane’de başvuru olarak ilgilinin olmaması Başkan Mevlüt Öztekin’in başarı çıtasının ne kadar yükseklerde olmasını da ayrıca perçinleştiriyor.

Son günlerde gerek sosyal Medya’da gerekse Whatsapp gruplarında İstanbul İlçe Belediyeleri adaylarının isimlerinin  sıkça yayınlanmasına bakıldığında; her yayınlanan listede başka başka  aday isimlerin olması,  Kağıthane adayının ise tüm listelerde Mevlüt Öztekin’in yazılması  dikkat çekiyor

Yapılan Kamuoyu yoklamalarının tamamında bağımsız,  ünlü ve güvenilir, seçimleri tek bilen anket firmalarının Kağıthane araştırmalarında  başkan Mevlüt Öztekin’in rakipsiz zirvede çıkması; Genel Merkez ve İstanbul İl Teşkilatı’nın yaptığı anketlerle aynı düzeyde  sonuçlar çıkararak örtüşmesi  31 Mart’ta AK Parti’nin rekor bir oyla kazanacağının haberini veriyor.

Gazetemizin istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre İstanbul’da adaylığı onaylanan başkanlar arasında ilkler arasında yer alan Mevlüt Öztekin’in   20-  21 Ocak’ta isminin açıklanması bekleniliyor. Kağıthane’nin gülen yüzü, halkın sevgilisi, çalışkan, başarılı, genç başkanın adaylığının açıklanması vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla bekleniliyor

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ