logo

BAŞKAN ÖZTEKİN’İN 46 NOLU PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

BAŞKAN ÖZTEKİN’İN 46 NOLU PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in sözünü verdiği 53 projeden 46.’sı olan ‘Yeni Okul Projeleri’ için İstanbul Valiliği’nde imzalar atıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in sözünü verdiği 53 projeden 46.’sı olan ‘Yeni Okul Projeleri’ için İstanbul Valiliği’nde imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bağışçı Hafızlar Gıda İç ve Dış Ticaret A.Ş. ve Kağıthane Belediyesi arasında okul yapım protokolü imzalandı.



İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, İstanbul Valisi Davut Gül, Vali Yardımcısı Dr. Hasan Hüseyin Can, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Bağışçı Avni Ongurlar ve aile üyeleri katıldı.

İmzalanan protokol ile Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi’ne toplam 40 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İlkokul Binası, Anasınıfı ve eklentileri inşa edilecek.

İnşa edilecek okula “Hafız Mustafa 1864 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hacı Avni Ongurlar İlkokulu” adı verilecek.

İstanbul Valiliği olarak başlatılan yeni eğitim seferberliği projesine değinen Vali Gül, “İstanbul’da eğitime destek olacak bin hayırsever arıyoruz. ‘Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali’ projemiz ile İstanbul’daki kamu kurum ve kuruluşlarının bütün ihtiyaçları karşılanmış olacak. Bugün, Kağıthane ilçemizde ilkokul başta olmak üzere anaokulu ile lisemizin yapımı için protokolümüzü imzalıyoruz. Allah, hayırseverlerimizin sayılarını artırsın.” ifadelerini kullandı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin imza protokolünün ardından; ” İlçemizdeki okullarımızı modernize etmekle beraber yeni eğitim yuvaları da kazandırıyoruz. Kağıthane Belediyesi olarak bu dönem en çok yatırımı çocuk ve gençlerimizin eğitim ve sosyal hayatlarına değer katacak çalışmalara yaptık. Eğitime yaptığımız her bir yatırım ileride çocuk ve gençlerimizin daha başarılı olmalarına, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına vesile olacak. İstanbul Valimize, hayırsever iş insanlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bağışçı iş insanı Avni Ongurlar ise “Bu protokol ile gıda sektörümüze örnek olmak istiyoruz. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başta çikolata olmak üzere tatlı yapımı ve gıda alanında gençlerimizin yetiştirilmesine ve meslek sahibi olmalarına vesile olmak istiyoruz. Protokolümüz hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ