logo

BAŞKAN ÖZTEKİN’E ODA BAŞKANLARINDAN  TAM VE AÇIK DESTEK

BAŞKAN ÖZTEKİN’E ODA BAŞKANLARINDAN  TAM VE AÇIK DESTEK

Kağıthane ve İstanbul Esnaf Odaları Başkanları Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e yaptıkları açıklamayla açık ve net destek verdi.

Kağıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı, Gültepe’de bulunan oda merkezinde tüm oda başkanları ve Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’ bir araya getirerek kahvaltı verdi. Başkan Sarı,  burada yaptığı açıklamada odalar olarak her zaman belediye başkanımızdan Mevlüt  Bey’den destek gördük. Kendisi her zaman yanımızda oldu. Hangi talebimiz olduysa karşıladı ve bizi hiç yalnız bırakmadı ifadelerine yer verdi. Başkan Kemal Sarı, odalar olarak Belediyemizle abi , kardeş ilişkisi içerisinde olduklarını vurgulayarak kendisinden çok memnunuz ve kendisine açıkça destek veriyoruz dedi. Başkan Kemal Sarı’nın ardından söz alan İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar  Odalar Birliği Başkanı Faik Yılmaz; ‘’ Başkanımız Mevlüt Bey’den Çok memnunuz Kendisine çok teşekkür ediyorum burayı aile ocağı olarak görüyoruz. İnşallah bu seçimde Büyükşehir Belediyesini de tekrar alarak emaneti ehline teslim edeceğiz’’ dedi. Oda Başkanı Faik Yılmaz , Başkan Mevlüt Öztekin’e yaptığı hizmetlerden ve odalara verdiği destekten dolayı teşekkür ederek  ‘’odalar olarak her zaman yanınızdayız’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Mevlüt Öztekin’de yaptığı konuşmada; Kağıthane’deki hizmetlerinden bahsederek önümüzdeki seçimin çok önemli olduğunu , oda başkanlarının bu açıklamalarının anlamlı olduğuna değinerek teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nin Kağıthane  ve İstanbul’a hiçbir şey yapmadığına değinen Başkan Öztekin, ‘’koca bir 5 yıl boşa geçti’’ dedi. Başkan Mevlüt Öztekin, uzunca bir konuşma yaparak İstanbul’un yalanla algıyla yönetildiğini söyledi.

Kahvaltılı destek açıklamasına;  İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Kağıthane Şoförler Odası Başkanı ve İstanbul Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili  Kemal Sarı,  Başkan Vekili Mehmet Demir, Kağıthane Esnaf Odaları Başkanı Ömer Osmanoğlu, Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet  Kooperatifi Başkanı Bülent Kasapoğlu ,  Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu  katıldı.

Toplantının sonunda hatıra fotoğrafları çekinildi plaketler takdim edildi. Hoş sohbet ortamında geçen toplantıda dayanışma ve kardeşlik iklimi zirveye çıktı.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ