logo

BAŞKAN ÖZTEKİN YENİ DÖNEM YATIRIMLARI İÇİN İSTİŞARELERE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ÖZTEKİN YENİ DÖNEM YATIRIMLARI İÇİN İSTİŞARELERE DEVAM EDİYOR

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ikinci beş yıllık döneminde hayata geçirmeyi planladığı projeleri için tebrik kabulü ve istişare toplantılarına devam ediyor.

Kâğıthane Belediyesi; Başkan Mevlüt Öztekin’in ilk dönemiyle birlikte 120 projeyi ilçede uyguladı. Mecidiyeköy-Kâğıthane- Mahmutbey Metrosu’nun ardından Gayrettepe-Kâğıthane-Havalimanı Metrosu, 60 bin ağaç dikimi, kentsel dönüşümle 40 bine yakın vatandaşın yeni evlerine kavuşturulması, Yeşil Vadi, millet bahçeleri, Genç Vadi, Uzay Evi ve Sosyal Medya Stüdyosu, Maharetli Eller Çarşısı, İstihdam Hizmet Noktası, Can Dostlar Ofisi, millet kıraathaneleri, kapalı otopark ve pazaryerleri, tematik caddeler, park ve yeşil alanlar, YEDAM, kreşler, sosyal yardım merkezi, spor salonları, Gençhane, Uygulamalı Eğitim Platosu gibi sayısı 120’ye varan projelerle Kâğıthane, İstanbul’un en çok değerlenen ilçesi oldu.

31 Mart 2024’te yapılan Yerel Seçim sonrası Kâğıthanelilerin büyük desteği ile yeniden Belediye Başkanı seçilen Mevlüt Öztekin tebrikleri kabul ederek yeni dönemde yapılacak yatırımları vatandaşlarla istişare ediyor. Bakan ve milletvekilleri, mülki amirler, siyasi parti il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gazeteciler, spor ve sanat camiasının ileri gelenleri, kanaat önderleri ve vatandaşlar Başkan Öztekin’e tebriklerini ileterek yeni dönem için başarı dileklerinde bulundular.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ziyarette bulunanlara ayrı ayrı teşekkürlerini iletti. Kâğıthane’yi yeni dönemde yine ilk günkü heyecanla kucaklayacaklarını belirten Başkan Öztekin; ” Yeni dönemde ilk döneme nazaran daha fazla proje ortaya koymayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımız sağ olasınlar bizlere inandı ve güvendiler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz belirlediği hedeflerine ulaşırken bizler de aynı şekilde Kâğıthane’mizi Türkiye Yüzyıl’ına yakışır şekilde kalkındıracağız.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ