logo

BAŞKAN ÖZTEKİN ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

<strong>BAŞKAN ÖZTEKİN ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU</strong>

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki öğretmenleri misafir etti.

Merkez Mahallesi yeni Kültür Merkezi’nde gerçekleşen davetin ev sahipliğini Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaparken programa Kaymakam Tahir Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Dilekçi, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Programda konuşan Başkan Öztekin katılımcıların öğretmenler gününü kutlarken Kağıthane’de eğitim alanında yapılan yatırımlara değindi: ” Eğitim alanında Kağıthane’mize birçok yatırım yaptık. İlçemize 3 yeni millet kıraathanesi, sosyal medya stüdyosu, kreşler, uzay evi, kütüphaneler, deneyim okulu kazandırdık. Engellilerimiz için gündüz okulu açtık. Öğrencilerimize sportif, sanatsal, kültürel eğitimler verdik. Yabancı dil, kişisel gelişim ve üniversite hazırlık kurslarıyla geleceklerini birlikte inşa ettik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize çanta, kıyafet ve kırtasiye ürünlerinden oluşan destekler verdik. Üniversite adayı öğrencilerimizin sınav ücretlerini karşılarken üniversitelilerimize eğitim yardımlarında bulunduk. Okullarımızı afetlere dayanıklı hale getirirken birçok okulumuzu da modernize ettik.”

Başkan Öztekin konuşmasının devamında çalışmalarından ötürü öğretmenlere teşekkür etti: ” Her ne kadar bugünkü buluşma adresimiz İstanbul olsa da eminim birçoğunuz Anadolu’nun köylerinde bir zamanlar öğretmenlik yaptınız. Ülkemizin güzel yarınları için en güzel senelerinizi adadınız. Her birinize ayrı ayrı şükran borçluyuz.”

Yemekli davette öğretmenler için konser de verildi. Öğretmenler kendileri için söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek keyifli bir akşam geçirdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ