logo

BAŞKAN ÖZTEKİN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

<strong>BAŞKAN ÖZTEKİN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ</strong>

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Kağıthane Belediyesi’ne ait Nurtepe Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen yemekli buluşmada muhtarlarla bir araya gelen Başkan Öztekin; hem muhtarların bu özel gününü tebrik etti hem de mahallelere yapılacak yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Programa Kağıthane Kaymakamı Tahir Şahin de katıldı.



Projelerin %90’ı hayata geçti

Başkan Öztekin programda yaptığı konuşmada; ” Geride bıraktığımız son üç yılda gerek koronavirüs salgını olsun; gerekse projelerimizin hayata geçirilmesi hususunda hep omuz omuza çalıştık. Bu süreçteki desteğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bağımsız araştırma raporlarına göre salgınla mücadelede İstanbul’un en başarılı belediyesi olduk. Salgına rağmen projelerimizi de bir bir hayata geçirdik. Vatandaşlarımıza sözünü verdiğimiz 53 projemizin bugün %90’ını tamamladık.” dedi.

‘Muhtarlara her konuda desteğimiz sürecek’

Vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek adına muhtarların ihtiyaçlarının karşılanması için destek olduklarını belirten Başkan Öztekin; ” Yeni muhtarlık binaları, personel ve ekipman desteği, internet ve iletişim teknolojileri desteği, muhtarlıkların bakım-onarım-temizliklerinin yapılması konusunda üzerimize düşenin hep fazlasını yapma gayretinde olduk. Geçenlerde hizmete açtığımız Bosna Hersek Meydanı’na rahmetli muhtarımız Zeki Uzun’un adını vererek ahde vefamızı yerine getirdik. Yine vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına bugün olduğu gibi projelerimizi sizlerle istişare ederek bir bir hayata geçirdik.” şeklinde konuştu.

Programda söz alan muhtarlar davetten duydukları memnuniyeti dile getirirken Kağıthane’ye hizmetleri ve kendilerine sunulan destekler için Başkan Öztekin’e teşekkür ettiler.

Paylaşın:
Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ