logo

03 Temmuz 2022

AK PARTİ KAĞITHANE’DEN 3 BİN ENGELLİYE ZİYARET

AK PARTİ KAĞITHANE’DEN 3 BİN ENGELLİYE ZİYARET

Faaliyetlerine kesintisiz devam eden Ak Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı, geçen ay 19 mahallede ikamet eden 3 bin ağır engelliye ziyaret gerçekleştirdi

Faaliyetlerine kesintisiz devam eden Ak Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı,  geçen ay 19 mahallede ikamet eden  3 bin ağır engelliye  ziyaret gerçekleştirdi. Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Ak Parti’nin başarılı ilçe başkanı  Dr. Serkan Cantürk, teşkilat olarak 7/ 24 saat sahada olduklarını vurgulayarak  toplumun tüm kesimlerine  ulaştıklarını, Haziran Ayı içerisinde 3 bin engelli aileyi evlerinde  ziyaret ederek, hasbihal ettiklerini  ve  temennilerini dinlediklerini ifade etti.

Başkan Cantürk,  oldukça hoş sohbet ortamında geçen ziyaretlerde; vatandaşların çok memnun olduğunu, her zaman Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin ve AK Parti Teşkilatlarının   kendilerine destek vererek yakından  ilgilenmelerini  ve istikrarlı olarak hatırlandıklarını  söylemeleri ; kendilerini çok memnun ettiğini vurguladı.

Ak Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı’nın organize ettiği ziyaretlere,  ilçe başkanı Serkan Cantürk, belediye başkanı Mevlüt Öztekin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ağır engelli olarak tanımlanan bu kesim, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından  evde bakım hizmeti alıyor.

BAYRAM SONRASI YÜZ GÜNDE  YÜZ  YÜZE GÖRÜŞME

AK Parti teşkilatları Kurban Bayramı Sonrası 3.5 ay boyunca sahada olacak. ’’100 günde 100 yüze ‘’ başlıklı çalışmalar tüm İstanbul’da gerçekleştirilecek.  Kağıthane’de de yapılacak faaliyetlere bölge milletvekilleri,  belediye başkan ve meclis üyelerinin yanı sıra tüm teşkilat kademeleri katılacak. Vatandaşlar, esnaflar, STK’lar, hemşehri  dernekleri, kanaat önderleri, kurumlar  ve toplumun her  kesimi  ile yüz yüze görüşülerek ziyaret edilecek.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ