logo

 36 YIL SONRA  BAŞARILI BÜROKRAT MÜHİBE KARGI’DAN VEDA

 36 YIL SONRA  BAŞARILI BÜROKRAT MÜHİBE KARGI’DAN VEDA

30  Yılı Kağıthane’de toplamda 36 yıl devlette hizmet veren Kağıthane’nin başarılı ve çalışkan bürokratı Mühibe Kargı,  düzenlenen bir törenle tüm dostlarına veda etti. Kağıthane Kaymakamlığı tarafından Kağıthane Belediyesi Nurtepe  Sosyal Tesislerinde verilen veda yemeğine,  Kaymakam Tahir Şahin’in yanı sıra Kağıthane Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri Kaymakamlığa bağlı müdürler, Kağıthane Belediyesi’nin birim müdürleri , eski yeni muhtarlar, siyasi partilerin temsilcileri,  çalışma arkadaşları, bürokratlar ve çok sayıda Kağıthane’den dostları katıldı ,

Adeta Kağıthane’nin hafızası olan tecrübeli ve başarılı Müdire Mühibe Kargı, yapılan veda organizasyonunda   duygulu anlar yaşadı. Her kesimden katılımcıların söz alarak konuşma yaptığı veda yemeğinde;   emekli Müdire Mühibe  Kargı, övgü dolu sözlerle karşılaşırken anılar tazelendi hatıralar canlandırıldı. Her konuşmacının  Mühibe Kargı’yı değişik yönlerinden bahsederek  anlatması ayrıca takdir topladı.

Herkesin hakkını helal ederek yeni hayatında başarılar dilemesiyle son bulan veda toplantısında Mühibe Kargıya plaketler, çiçekler ve günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.

 İlçe Kaymakamı Tahir Şahin ise yaptığı konuşmada,  ‘’Mühibe Kargı Hanımefendiden  çok memnun olduğunu dile getirerek emekli olmasına üzüldüğünü,  ancak hayatta olduğu gibi  kamuda , memurluk hayatında bir başlangıcın olduğu gibi bitişin de olacağına vurgu yaptı. Şahin, ne mutlu görevinde iz bırakanlara diyerek müdiresine  yeni hayatında huzur ve mutluluklar diledi.

Kaymakam Tahir Şahin,  Mühibe Kargı’ya çiçek ve plaket takdim etti. Toplantının son bölümünde katılımcılar   bol bol hatıra fotoğrafları  çekinerek günün anısını ölümsüzleştirdi. Sadabad Haber Gazetesi Olarak Mühibe Hanım’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor,  yeni hayatında  mutluluklar diliyoruz.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ