logo

19 Mart 2017

Akın Medya

Akın Medya
Şirket Adı: AKIN MEDYA
Telefon: +90 216 658 5535
E-Posta:
Adres: Mimar Sinan Mh. Selamiali Efendi Cd
İl / İlçe: »
Sektör:

AKIN MEDYA HAKKINDA

Web Tasarım ve Yazılım alanında hizmetlerine 2007 yılında başlamış olan servislerimizin bir çatı altında birleşmesi ile AKIN MEDYA kurulmuştur.  Firmamız; teknolojik gelişmeleri  yakından takip eden genç ve dinamik ekibiyle müşterilerine A+ kalite hizmet vermektedir.

Küreselleşmenin getirdiği rekabet ortamı, işletmeleri pazarlama ve tanıtım faaliyetlerine daha fazla önem vermek zorunda bırakmıştır. Özellikle son yıllardaki teknolojik gelişmeler yepyeni bir pazarlama ve tanıtım mecrası oluşturmuştur. Günümüzde ürün tanıtımı ve satışı için web sitesi kurmak zorunlu hale gelmiştir. Artan rekabet koşulları içerisinde mevcut web sitelerinin ön plana çıkarılması için birden fazla etkene ihtiyaç duyulmaktadır. AKIN MEDYA kurumsal web tasarımı hizmetlerinin yanı sıra internet reklamcılığı, Adwords ve SEO çalışmaları ile kurumsal imajınıza güç katmak için hizmet vermektedir.

Vizyonumuz

Avrupa ve Ortadoğu’da hizmet veren firmaların Kurumsal İmajına Güç Katmak.

Misyonumuz

İşletmelere,  internetten en yüksek verimi alabilmeleri için ihtiyaçları olan Web Tasarımı, SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) , İnternet Reklamcılığı ve Kurumsal Web Danışmanlığı hizmetlerini en iyi şekilde verebilmek.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ