
Son Dakika

DMD Hastası Mert Yürek, duyarlı vatandaşların şefkat elini bekliyor.Valilik onaylı etkinliklerle hastalığına çare olacak yardımları bekleyen Kağıthaneli Yavrucak Mert, şimdi yeni bir hamleyle sağlığına kavuşmak istiyor.
Yardımsever vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Mert, ‘’bende akranlarım gibi çocukluğumu yaşamak istiyorum’’ diyor.
.MERT YÜREK YARARINA KERMES
İstanbul Kağıthane Hasbahçe’de Cumartesi Pazar ( BUGÜN – YARIN) 16-17 Mayıs’ta düzenlenecek olan Kermeste hayırsever vatandaşların duyarlılığı sayesinde Mert’in sağlığına kavuşması için katkı bekleniliyor. ‘’ İnsanların en hayırlısı İnsana Hizmet edendir’’ Hadisi Şerif çerçevesinde benimde bir faydam olsun diyenleri Hasbahçe Kermes Alanına bekliyoruz.

YARDIMLAŞAMA, DAYANIŞMA ALANI HASBAHÇE KERMES STANTI
Coşkunun, heyecanın kalabalıkların zirveye ulaştığı Kağıthane Hasbahçe’de bugün- yarın gönüller bu sefer Mert için atacak. ‘’Ne verirsen elinle o gider seninle’’ ilkesinin fedakarca yapılacağı kermes etkinliğinde; hem alış veriş hem de hayır işleri birlikte yaşanacak. Bu sayede bir yavrunun gözlerindeki ışıltılar Kağıthane’yi aydınlatacak.
Kermeste her şey var : Ziyaretçileri hem alışveriş yapabilecekleri hem de ihtiyaçlarını giderebilecekleri zengin bir çeşitlilik bekliyor. Yardımlaşma ruhunun hayırla yarışacağı stantlar şöyle dizayn edildi.
Kıyafetler ve Takılar: Her yaşa ve zevke hitap eden giyim ürünleri ile şık aksesuarlar.
Ev Eşyaları: Ev dekorasyonuna ve günlük kullanıma uygun çeşitli eşyalar.
Yiyecekler: Gönüllülerin ellerinden çıkan birbirinden lezzetli yiyecek ve hamur işi çeşitleri.
Ebru Atölyesi: Ziyaretçilerin geleneksel Türk sanatını gözlemleyeceği özel bir etkinlik alanı.

VALİLİK ONAYLI
Her katkının bir umut, her desteğin bir adım daha ileri olduğu bilinciyle organize edilen etkinlik, tamamen resmi ve şeffaf bir süreçle yürütülüyor. Valilik onaylı yardım kampanyası kapsamında düzenlenen kermes için organizatörler, tüm vatandaşları Mert’e destek olmaya davet ediyor. Kampanyanın detaylarını yakından takip etmek ve dijital alanda da destek vermek isteyenler, sosyal medyada @DMDMERTEMUTOL hesabı üzerinden yetkililere ulaşabiliyor.
BENZER HABERLER