logo

SON BAŞBAKAN YILDIRIM KAĞITHANE’DE FUTBOL  AÇILIŞ YAPTI

SON BAŞBAKAN YILDIRIM KAĞITHANE’DE FUTBOL  AÇILIŞ YAPTI

Refahiye Futbol ve Dostluk Turnuvası’nın 23’üncüsü, 19 Nisan’da İstanbul Kağıthane’de düzenlendi, Eski Başbakan Binali Yıldırım’ın isminin verildiği Organizasyona ;  eski başbakan Binali Yıldırım, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Milletvekilleri, belediye başkanları, dernek başkan ve yöneticileri, Refahiyeli vatandaşlar İstanbul’un her bir tarafından eşlik etti.  

Refahiye kültürünü ve dayanışmasını yaşatmayı amaçlayan 23. Refahiye Futbol ve Dostluk Turnuvası, bu yıl da geniş katılımla gerçekleştirilerek adeta Erzincan’dan esintilere sahne oldu. “Binali Yıldırım Sezonu” adıyla düzenlenen organizasyon, 19 Nisan 2026 Pazar günü saat 14.00’te Kağıthane Hasbahçe’de  12 Refahiye Köy Takımının  katılımıyla başladı. Hem futbol hem de müzik ziyafetine doyan Refahiyeliler, tribünleri doldurdu.  Program saygı duruşu, istiklal  Marşı’nın  okunmasıyla başladı Kuran tilaveti ile devam etti. Son Başbakan  Binali Yıldırım yaptığı konuşmada isminin turnuvaya verilmesini bir jest olarak gördüğünü dile getirerek hemşehrilerine teşekkür etti.

Turnuva açılışında çok sayıda isme söz verilerek emeği geçenlere  ve Refahiye’nin Derneğine teşekkür edildi. Başkan Mevlüt Öztekin içinde ayrı bir parantez  açan konuşmacılar; ‘’ başkanımız her zaman yanımızda ve imkanları bizler için seferber ediyor kendisine çok teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandılar

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ