logo

KAĞITHANE CİHANNÜMA’DAN VEFA İFTARI

KAĞITHANE CİHANNÜMA’DAN VEFA İFTARI

Milli ve manevi değerleri ile öne çıkan önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan Cihannüma Derneği Kağıthane Şubesi İftar verdi.

Kağıthane şube  başkanlığını Av. Mesut Güven’in yaptığı dernek iftarı, Kağıthane Belediyesi Hamidiye Sosyal Tesislerinde gerçekleşti, Kur’an tilaveti ile başlayan iftar programı hoş bir ortam içerisinde  gerçekleşti,. Manevi esintilerin zirveye  çıktığı, kardeşlik iklimini sıcaklığı içerisinde  vefa  ve mütevaziliğin en güzel örneklerinin  sergilendiği iftarda;  Daha çok Milli Görüş hareketi içerisinde mücadele etmiş isimlerin katıldığı dikkat çekti.  İftar programında; konuşmacılar,  54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isimlerini sık sık zikrederek hayırla yad edip teşekkür edildi.

İftara katılanları selamlayarak  ‘’hoş geldiniz’’ diyen Kağıthane Şube Başkanı Mesut Güven, memnuniyetini dile getirerek Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve kaymakam Yüksel Kara’ya  ayrıca teşekkür etti.

 Çok sayıda seçkin bir topluluğun katıldığı İftar programına; Kaymakam Yüksel Kara, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Yıldırım, Önceki dönem ilçe başkanı Serkan Cantürk, Cihannüma  İstanbul İl Başkanı Abdullah Zerrar Cengiz,  gazetemizin genel yayın yönetmeni  Cemil Öğütcü , çok sayıda Sivil Toplum Örgütü temsilcisi ve siyasi parti yönetimlerinden katılanlar oldu.

Programda; kaymakam Kara,  başkan Öztekin, İl Başkanı Cengiz birer selamlama konuşması yaptı. Toplantı hatıra fotoğrafları çekimleri ile son buldu

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ