logo

SİNOPLULAR BİRLİĞİ PLATFORMU YEREL SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

SİNOPLULAR BİRLİĞİ PLATFORMU YEREL SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

Dayanışma, yardımlaşma ve kaynaşmanın en güzel örneğini sergileyen ve yaptıkları faaliyetlerle göz dolduran Kağıthane Sinoplular Birliği Platformu,  geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi.

Cemre Şen’in başkanlığını yaptığı Kağıthane Sinoplular Platformu Birliği, özellikle Kağıthane’de hemşehrilerinin kardeşlik iklimini zirveye çıkarmasıyla biliniyor,  bu alanda takdir topluyor. İstikrarlı çalışmalarıyla Kağıthane’de ses getiren Sinoplular Birliği Paltformu , hemşehrileri tarafından takdir edilirken her zaman destek görüyor.

YEREL SEÇİMLİ GÜNDEM BAŞLIĞI  ADI ALTINDA  TOPLANDILAR

Başkan Şen,  başkanlığında toplanan Sinoplular Birliği Platformu,  yaklaşan yerel seçimler gündemiyle toplanarak değerlendirmelerde bulundu. Siyasi  Partilerdeki Sinoplu yapılanmasını masaya yatıran üyeler , fikir alış verişinde bulunarak  aktif rol alınması fikrinde buluştular. Hemen her üyenin söz alarak konuştuğu  toplantıda,  Kağıthane ve İstanbul’da çok büyük bir  Sinoplu potansiyelinin olduğu , yerel seçimlerde Sinopluların asla göz ardı edilmemesi gerekliliği  ve yerel yönetimlerde aktif bir şekilde görev alınmasının hemşehrileri oldukça memnun edeceği ifade edildi. Önümüzdeki süreçte sıkça bir araya gelerek toplantılar gerçekleştirecek olan Sinoplular Platformu, yeni hedef ve projelerle halkın önüne çıkacak

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ