logo

NECATİ ERMİŞ’İN MUTLU GÜNÜ

NECATİ ERMİŞ’İN MUTLU GÜNÜ

Kağıthaneli iş insanı- siyasetçi ,  geçmiş dönemlerde Kağıthane Belediye Başkan Yardımcılığı  ve İstanbul İl Genel Meclis Üyeliği  yapan Necati Ermiş,  Kızı  Feyza Ermiş hanımı Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğün töreni ile evlendirerek dünya evine soktu.

Ticaret hayatını Almanya’da birçok sektörde faaliyet gösteren iş insanı Metin Dağ’la evlenerek hayatlarını birleştiren Feyza Ermiş Metin Dağ çiftinin düğün törenlerine Ermiş ve Dağ  ailesinin  dost ve akrabalarının yanı sıra seçkin bir davetli topluluğu  katılarak mutlu tabloya ortak oldu.

Metin Dağ – Feyza Ermiş çifti Çırağan Sarayı’nın bahçesinde denize nazır kurulan nikah platformunda, düğünün onur konukları duayen müzik insanı ve Türk Müziği’nin usta sanatçısı Orhan Gencebay ve BVS Group Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız,Alman Milli Takımının efsane futbolcusu  Lucas Podolski, İstanbul’un kanaat önderlerinden İş İnsanı Gönüllü Teşekküller Vakfı Başkanı Avukat Hamza Akbulut Almanya’nın ünlü iş insanı Soner Kesin, İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Başkanı Kemal Ergün ve Gökhan Avcı, eski Askon Başkanı Hasan Ali Cesur, Avcılar eski Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Akgül, Mimar Hamza Ermiş şahitliğinde bir ömür boyu birbirilerine ‘Evet’ dedi. Bu muhteşem Nikahı Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Nedret Apaydın kıydı.

Deniz kenarındaki nikah töreninin ardından Çırağan Sarayı Balo Salonu’nda devam eden; Almanya’dan ve Türkiye’den iş – spor dünyasından misafirlerin ağırlandığı düğün yemeğinde Serkan Kaya sahne alırken, Nikahı ve düğünü Türkiye’nin önce gelen Sunucularından Gökay Kalaycıoğlu sundu..

Metin – Feyza Dağ çifti konuklarına tek tek hoş geldin diyerek masalarına gitti, hatıra resimleri çekildi.

Metin – Feyza Dağ çitinin görkemli pastalarını keserken yaşadıkları heyecan gözlerden kaçmadı.

Gecenin sonunda misafirler düğünün onur konukları Orhan Gencebay – Sevim Emre çiftiyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler

Kağıthane’nin sevilen hayırsever iş insanı Necati Ermiş, Kızı Feyza Ermiş’in mutlu gününü paylaşarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarını kapıda karşıladı, hem de düğün sonunda uğurlayarak  teşekkür etti. Necati Ermiş ayrıca konukların masalarını tek tek dolaşarak hasbihal etti. 

Düğünün takdimlerini ünlü sunucu Gökhan Kalycıoğlu sundu

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ