logo

KASTAMONULULAR’DAN BAŞKAN ÖZTEKİN’E DESTEK

KASTAMONULULAR’DAN BAŞKAN ÖZTEKİN’E DESTEK

Kastamonu il, ilçe, ve köy dernek başkanları Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’le bir araya gelerek  31 Mart yerel seçimleri için destek açıklaması yaptı. Toplantıya dernek başkanlarının yanı sıra Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Nedret Apaydın, Belediye Meclis Üyesi Adayları Niyazi Kütük, Nihat Aygün de katıldı.

53  dernek başkanının katıldığı Nurtepe Tesisleri’ndeki toplantıya destek açıklamasının yanı sıra başkan Mevlüt Öztekin onurlandırılarak  fahri Kastamonu hemşehri  beraatı verildi

Programda bir konuşma yapan Kağıthane Belediye Meclis Üyesi adayı Niyazi Kütük; “Sayın başkanım, siz 5 yıl boyunca bize sağladığınız desteklerle yeri geldi köylerimizde yaşlılarımızın oturduğu bank oldunuz, yeri geldi camii önlerinde tente oldunuz, yeri geldi sel oldu Bozkurt’a kardeş oldunuz, yeri geldi Azdavay’da cenaze aracı oldunuz, yeri geldi Pınarbaşı’nda servis aracı oldunuz, yeri geldi Şenpazar’da park bahçe oldunuz, yeri geldi Çatalzeytin’de her türlü yaraya merhem oldunuz. İstanbul’da derneklerimizin her zaman yanında olduğunuz. Bizlerde sizin yanınızdayız” şeklinde destek açıklamasında bulundu.

Kağıthane’deki dernekleri temsilen konuşan Kas-Der Kağıthane temsilcisi Mehmet Akın; “Büyük bir başarı ve özveri ile yürüttüğünüz Kağıthane Belediye Başkanlığı döneminizde Kastamonu ve Kastamonululara göstermiş olduğunuz ilgi, destek ve muhabbetiniz için kıymetli bir hemşerimize çeyrek asırdır beklediğimiz belediye başkan yardımcılığı görevlendirmesi yaparak bizi onurlandırdığınız için, güler yüzünüz ve nezaketiniz ile bizden biri gibi davrandığınız için sizi Fahri Kastamonulu hemşerimiz olarak ilan etmekten gurur duyuyoruz” diyerek Mevlüt Öztekin’e fahri Kastamonulu beratı vererek desteklerini açıkladı.

Takdim edilen hemşehri beratında şu satırlar yer alıyor; “Mevlüt Öztekin Kağıthane Belediye Başkanı büyük bir başarı ve özveri ile yürüttüğünüz Kağıthane Belediye Başkanlığınız döneminizde Kastamonu ve Kastamonululara göstermiş olduğunuz ilgi, destek ve muhabbetiniz için, kıymetli bir hemşerimize çeyrek asırdır beklediğimiz Belediye Başkan Yardımcılığı görevlendirmesi yaparak bizi onurlandırdığınız için, güler yüzünüz ve nezaketiniz ile bizden biri gibi davrandığınız için sizi Fahri Kastamonulu hemşehrimiz olarak ilan etmekten gurur duyuyoruz.”

Kastamonuluların desteğinden oldukça memnun kalan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, dernek başkanlarına teşekkür etti. Öztekin 5 yıllık çalışmalarından özetle bahsederek yeni dönemde Kağıthane’yi hep beraber yöneterek yeni başarılara imza atacağız dedi

KAYNAK/ İSTAMONİ GAZETESİ

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ